Tegyük fel hogy van egy jól belátható útkereszteződés és nincs senki más a környéken rajtad kívül. Ilyenkor is szoktál indexelni kanyarodásnál?
Figyelt kérdés
Ha igen/nem, akkor miért?2022. szept. 18. 11:41
1/33 anonim válasza:
Szoktam, főleg megszokásból. Meg azért is, mert mindenütt van egy elbújt kisgyerek, aki már annyira értelmes, hogy értse az indexet, de annyira még nem, hogy ne szaladjon át hirtelen az úton.
2/33 anonim válasza:
Általában igen, megszokás.
Illetve soha nem tudhatod, hogy nincs-e valaki, akit korábban nem vettél észre, pl. egy motoros a holtteredben.
3/33 anonim válasza:
Igen, reflexből, beidegződésből..
4/33 anonim válasza:
Ha senki sem látja, akkori is indexelek,
ha senki sem látja, akkor is kezet mosok WC után,
ha senki sem látja akkor sem veszem el a másét,
szóval, attól, hogy senki sem látja senki sem látja, akkor is tudom mi a rend..........
5/33 anonim válasza:
Megszokásból szoktam az esetek 99%ban. Aztán ott van 1 % amikor bunkó módon mégsem
6/33 anonim válasza:
@4, de ezek teljesen más helyzetek. Az második és harmadik példádban tényleg "ez a rend", de az indexelésnek pont az a lényege, hogy mások lássák.
7/33 anonim válasza:
#6!
Szerintem ha nem látja senki, akkor is "ez a rend".
(#4)
8/33 anonim válasza:
Én sokszor akkor is ha tényleg senki sincs az úton mert megszoktam. Másrészt valóban lehet gyalogos akit ha átok ha nem, jobb ha látja hogy mi a szándékom nehogy kivágjon elém például.
9/33 anonim válasza:
Szoktam. Nekem az irányváltoztatás alapja az irányjelzés még akkor is, ha egy dűlőúton történik.
10/33 anonim válasza:
Mindig a közlekedési szituációt figyelem, nem azt hogy egy macska sincs-e a közelben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!