Lehet még valaki jó sofőr attól, hogy ritkán benéz dolgokat?
Figyelt kérdés
Pl. nem jól méri fel a szembe jövő sebességét, de tanul az esetből. (Nagyobb baleset nélkül). Vagy meghúz egy autót parkolás közben, stb. Ezek nem mind velem történtek, de én is néztem már be dolgokat.EElgondolkodtam utána rajta,őszintén bevéltem a hibáimat magamnak és azóta lekopogom semmi ilyesmi nem volt2023. febr. 25. 09:22
1/13 anonim válasza:
Jó sofőr ilyeneket nem csinál...
2/13 anonim válasza:
Benezes barkivel elofordulhat.
A meghuzas mar benazas. Oldalrol a 2 tukor mindent mutat.
Ezenkivul mas sztori ha fradt, beteg stb az ember. Faterom is okozott kart egyszer a kb 40 eves jogsija alatt. Elofordul
3/13 anonim válasza:
Attól függ miket néz be,de sztem nem szabad semmit benézni,mert óriási bajt okozhatsz vele..
4/13 anonim válasza:
Itt, a gyakorikérdéseken nem. Az itteni "jó sofőr" szintet egyszerű földi halandó akkor sem érheti el, ha nem hibázik.
5/13 anonim válasza:
Az nem benézés, ha valaki rosszul méri fel a szembejövő sebességét.
Aki erőlködik egy előzésen mert nincs türelme várni, az számomra nem jó sofőr.
6/13 anonim válasza:
Hibázni mindenki hibázik, a jó sofőr ezekből komolyan tanul, és megtesz minden tőle telhetőt, hogy következőleg már ugyanilyet, de hasonlót se hibázzon. Egyetlen benézett helyzet sokszor ezer másik hasonlóhoz is szolgáltat tapasztalatot. Az a fontos amúgy, hogy légy tisztában a saját és az autód képességeivel, és aszerint dönts felelősségteljesen minden helyzetben.
7/13 anonim válasza:
Úgy látom, kölcsönösség van, de szinte minden nap. Napi kétszer tuti taposom a féket, mert kihajtanak elém. Meg én is voltam béna már. Lényeg, hogy épségben hazaérjünk.
8/13 anonim válasza:
A jó sofőr tisztában van vele hogy benézhet dolgokat, ezért akár többször is megbizonyosodik róla, hogy nem nézett-e be valamit.
9/13 anonim válasza:
Ha például tudom, hogy nem tudom jól felbecsülni a szemből jövő sebességét, akkor nagy ráhagyással megyek csak bele az előzésbe. Ha az előzés megkezdése után már látom hogy ez szoros lenne, akkor inkább fékezek és visszasorolok a másik mögé, mint hogy bármi áron megelőzzem. Ha parkolásnál bizonytalan vagyok hogy mennyi hely van (és nincs kamera), inkább kiszállok és megnézem mint hogy meghúzzam a kocsit.
10/13 anonim válasza:
A jó sofőr ott kezdődik hogy DEFENZÍV VEZETÉS. Sajnos, még ma is egy rettentően elhanyagolt területe ez a gépjárművezető képzésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!