Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Akik okoztak már balesetet,...

Akik okoztak már balesetet, vissza tudtatok ülni a kormány mögé?

Figyelt kérdés
Volt már saját hibás baleseted? Fel tudtad dolgozni? Elméleti kérdés csak, nem okoztam még balesetet (egy-két majdnem szitu volt friss jogsival, de az is nagyon megviselt lelkileg).
2023. febr. 23. 07:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
69%
Ez érdekes kérdés.
2023. febr. 23. 07:32
 2/11 anonim ***** válasza:
87%

Két kisebb koccanás volt, egy jégen becsúszás vonóhorogra, a masik meg egy harmadik hibája miatt veszfékező autóba (éppenhogy).

Betétlapozás egyik helyen sem kellett, csak nekem lett károm.

Mindkét esetben vezett tovább, tudomásul vettem, hogy én bsztam el, nem voltam elég óvatos.

2023. febr. 23. 08:28
 3/11 anonim ***** válasza:
89%
Volt kisebb koccanásom. Visszaültem, de bennem volt a félsz egy jó darabig. Általában akkor történik meg, amikor az ember magabiztosnak érzi magát. Velem is kb. egy év vezetés után.
2023. febr. 23. 08:35
 4/11 anonim ***** válasza:
74%

Baleset az is, ha az autó hibája miatt(ELTÖRT A HÁTSÓ FELFÜGGESZTÉST TARTÓ CSAVAR, 2 HIÁNYZOTT "GYÁRILAG") történik.

Csak nekem lett anyagi károm, de utána féltem az autótól. Arra pedig nem járok azóta, ahol eltört.

2023. febr. 23. 09:41
 5/11 anonim ***** válasza:
38%
Igen, nem tudtam kivédeni egy hülyét, így én voltam a hibás. Túléltem, azóta is rendszeresen járok ugyanazon az útvonalon, mindig eszembe jut, de inkább bosszant a dolog csak
2023. febr. 23. 10:09
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Vissza, de elég messze repültem az autótól és eléggé részeg is voltam, szóval eltartott egy ideig.
 7/11 anonim ***** válasza:
57%
(bocs)
 8/11 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem egy hónapig padlón voltam, fél éve volt, azóta is bánt a dolog. Szokatlan volt még az autó, addig másikkal jártam és rosszul kanyarodtam. Bele a másik autóba. Nem lett ügy belőle, mert vmi öreg járgány volt teli karccal, a másik fél sem problémázott. Muszáj volt hazamennem és azóta is melóba járni. Akiknek meséltem, mind mondta, hogy megesik az ilyen, és szinte mindenki koccant már vagy rosszabb.
2023. febr. 23. 16:06
 9/11 A kérdező kommentje:

Utolsó amúgy tényleg megesik. Nekem van ismerősöm aki vagy 25 éve vezet, és neki is volt egy saját hibás balesete pedig amúgy remek sofőr, de egy pillanat elég volt hozzá. Sajnálom ha padlón vagy. Mikor ültél vissza leghamarabb a kormány mögé?

Nekem csak 1-2 majdnem vokt, de azon is nagyon kiakadtam, hogy hogy lehettem olyan hülye.

2023. febr. 23. 17:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Muszáj volt aznap és másnap is vezetni, mert azzal járok melóba
2023. febr. 23. 17:41
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!