Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A nõk miért nem tudnak tolatni...

A nõk miért nem tudnak tolatni? Az asszony is ha tolatni kell, ott meghal a kormány mögött. Tekeri össze vissza mint egy õrült.

Figyelt kérdés
2023. febr. 20. 08:18
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
70%
A férfiak többsége sem tud... :D
2023. febr. 20. 08:19
 2/32 anonim ***** válasza:
76%
Mert nem tanították meg nekik. Ezért volt jobb a régi rendszer, amikor még addig ki se lehetett mennyi forgalomba, amíg a rutint meg nem tanulta, és le nem vizsgázott belőle.
2023. febr. 20. 08:22
 3/32 A kérdező kommentje:
Tudjátok az is baj,hogy (mivel mi kulfoldon lakunk) akinek 3 evnel oregebb a jogositvanya az tanithat uj vezetot a forgalomba,csak megfelelo biztositast kell kotni melle. Es ott kacsaznak keresztbe hosszaba. Mindenfele nemzetuek jonnek, pl volt egy kollegam az ugy vezetett,hogy folyamat az egyik keze a dudan volt, ha valaki lelepett vagy nem mar nyomta is. Mondta,h azert,mert afrikaba nincsenek jol kitablazva az utak es igy jeleznek,hogy "héée,most en jovok!" Es az o jogositvanya is teljes erteku, pl at tudja valtani akar magyarra is es kacsazahat a magyar utakon. Ertitek a nyomorom? Tolatas meg...nem is ertem.
2023. febr. 20. 08:27
 4/32 anonim ***** válasza:
59%
Én férfi vagyok, beállok a legszűkebb helyre is, de ha 100 métert tolatnom kell egyenesen, akkor ott bizony mindenki várakozni fog, míg megoldom. Ez ilyen , nem vagyunk egyformák.
2023. febr. 20. 08:44
 5/32 anonim ***** válasza:
20%
A nők nem csak tolatni nem tudnak, hanem vezetni sem. Tisztelet a nagyon-nagyon kevés kivételnek.
2023. febr. 20. 09:00
 6/32 anonim ***** válasza:
89%

Sok Fittipaldi lepontoz mindenkit de a való életben úgy tolatnak hogy azon csak röhögni lehet.

Nem azt mondom én sem vagyok ügyes. Nem érzem se elejét se végét a kocsinak. Szinte mindig korrigálok is.

Viszont ugyanezt látom másoknál is. Van egy kilométer hely a kocsi előtt és mögött de csíki csukiznak, stb. Persze inkább legyen béna minthogy meghúzza a másik kocsiját.

2023. febr. 20. 09:21
 7/32 anonim ***** válasza:
87%
Amúgy nem értelek. Ha ennyire király vagy, akkor miért nem tanítod meg neki? 😬
2023. febr. 20. 09:22
 8/32 A kérdező kommentje:
Fittipaldi ... :) :) :)
2023. febr. 20. 09:23
 9/32 anonim ***** válasza:
78%

Miért, nem tudnak?

Az "asszonyod" nem tud, tiszta sor. De ebből ne vonj le messzemenő következtetéseket.

Szerintem csak van egy ilyen sztereotípia, hogy a "nők rosszul vezetnek", ezért egy párnál általában inkább a férfi vezet, ezáltal a nőnek kevesebb gyakorlata lesz és tenyleg rosszabbul fog vezetni.

2023. febr. 20. 09:26
 10/32 A kérdező kommentje:
Anyam is katasztrofalisan vezetett, A kolelgak kozott a nok valami kaosz modon parkolnak a melohelyen. Aruhazak parkolojaba is sokszor van kaosz. Szerintem nem ertenek hozza.
2023. febr. 20. 09:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!