Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A kollégáim beleszólnak a...

A kollégáim beleszólnak a vezetésembe mit tegyek ?

Figyelt kérdés

Reggelente én szoktam vinni a kollégáimat munkába mert lusták bevezetni a munkába. Viszont sokszor persze jó indulattal de beleszólnak a vezetésbe. Például hogy rángatom a kormányt. Kezdő vagyok de egész biztonságosan vezetek, tehát olyan hibák vannak mint a kormány rángás vagy messzire parkolás l.

Illetve messzire szoktam parkolni mert egyszer meghúztam az autót.

Persze jó indulattal szólnak bele de egy kicsit zavaró.

Illetve néha lassan vezetek nem előzok ki erre is szólnak.

Mit tegyek ?

2023. febr. 18. 03:22
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
36%

Vagy tűröd, hogy beszólogatnak, vagy leállítod őket.

A "kibic kuss" egy nagyon lényegre törő reakció lehet.

Persze széles mosollyal, hogy sértődés ne legyen belőle.

2023. febr. 18. 09:13
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
usában a bizonytalan vezetőket kiszedi a rendőr , talán ezt nem akarják
2023. febr. 18. 11:16
 13/16 anonim ***** válasza:
58%

Befogod vagy kiszállsz?

Ennyi.

Ha vesz egy levegőt, és pofázni kezd, "de", "szerintem", "különben is" szavakkal teli hőzöngésbe kezd, akkor az első szabályos helyen félreállsz, és részólsz: szállj ki, most.

Motor leállít, telefon elővesz, "én ráérek, kifelé"

Aztán persze mehetsz tovább, leszögezve, hogy a következő megmukkanásnál mindenki kiszáll.

2023. febr. 18. 13:35
 14/16 anonim ***** válasza:
Ha nem is ilyen drasztikusan, ahogyan az előttem szóló javasolta, de én is lépnék. Megmondanám, hogy mostantól nem viszek senkit, csak magamat. Ha céges kocsi, akkor meg az első beszólás után félre kell állni (ahol szabályos) és megmondani a pofázónak, hogy átveheti a kormányt, mert én tovább nem vezetem. És ezután sem, soha többet, amikor mellettem vannak. Miért? Mert utálom, ha belepofáznak a vezetésembe. Sértődés lesz? Legyen!
2023. febr. 18. 13:54
 15/16 anonim ***** válasza:
77%
Mi vagy te? Taxi? Nem viszed többé őket és kész. Van tömegközlekedés is!!
2023. febr. 18. 19:10
 16/16 anonim ***** válasza:
Mondd nekik, hogy csak csendben szemlélődjenek, aludjanak, kártyázzanak. :D És hnap akkor az ő kocsijukkal mentek és te meséled el neki, hogy mit érzel.
2023. ápr. 18. 22:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!