Mitől van az ,hogy csak akkor van egyensúlyzavarom vagy szédülés vagy bizonytalanság érzésem, ha autópályán az útszakasz balra ível?
Figyelt kérdés
Fáradtan jön ki nagyon erősen, főleg sötétben/ szürkületben és ez már 5 hónapja tart, ezelőtt nem vettem észre.
Minden nap muszáj vezetnem ott. Se busz, se más lehetőség nincs. Okát szeretném ennek tudni és megszüntetni.
2023. febr. 9. 20:03
1/7 anonim válasza:
Ezt csak egy alapos orvosi vizsgálattal lehetne megtudni. Lehet, hogy a vérnyomásoddal van gond, esetleg a szemeddel. Én is elég szédülős vagyok, akkor a háziorvos a fülészetre is elküldött, de a vizsgálattal csak azt érte el, hogy mégjobban elszédültem.
3/7 anonim válasza:
Könnyen lehet szemprobléma is, gyanús, hogy főleg sötétben/szürkületben jön ki.
4/7 A kérdező kommentje:
Voltam szemészeten. Nem romlott a látásom. Tegnap voltam.
2023. febr. 10. 17:02
5/7 anonim válasza:
Szerintem addig állj le a vezetéssel amíg valami komoly baleseted nem lesz.
A saját és mások érdekében is ezt tedd.
6/7 A kérdező kommentje:
Nem fogom abbahagyni. Másképp nem tudok dolgozni.
2023. febr. 12. 12:44
7/7 anonim válasza:
Ha eddig minden vizsgálat negatív, próbálj meg egy EEG vizsgálatot végeztetni. Ezt csak indokolt esetben teszik, mert drága vizsgálat, tehát ne hagyd magad, addig menj a háziorvosodhoz, míg nem kapsz beutalót egy ideggyógyászati rendelésre. Ők küldhetnek tovább agyi EEG vizsgálatra, célzottan emiatt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!