Mit csináljak a reggeli súlyosan befagyott szélvédővel?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Erdélyben élek, és reggel sajnos egy hete -12,-13 van de most mondanak még rosszabbat... :(
Mit csináljak, hogy ne várjak 20 percet míg a motor felmelegszik és a fűtés beindul ergo meleg levegőből kifolyólag az ablak kiolvad?
Olvastam, hogy forró vizet ha ráöntök akkor megreped.
De mi van, ha langyos mondjuk 25 fokos vizet öntenék rá egy kis szesszel?
Próbált már valaki valamilyen módszert ami bevállna a fagyos reggelek ellen?
2023. febr. 9. 17:16
11/27 anonim válasza:
Akár egy kihajtogatott karton dobozzal is letakarhatod. Az a lényeg, le legyen takarva. Ha hátul is megteszed, azt sem kell majd kapargatnod.
12/27 anonim válasza:
Jégoldó helyett én téli ablakmosó folyadékot szoktam tölteni egy üres szórófejes flakonba.
13/27 anonim válasza:
Az előzőekhez még pluszba hogy amerre felkel a Nap, arra legyen az eleje a kocsinak,így gyorsabban olvad az a rész. Ez persze csak akkor jó, ha nem kora reggel mész vele csak később.
14/27 anonim válasza:
Szinte ugyanaz. Alkohol van mindkettőben, pillanatok alatt feloldja a jeget.
15/27 anonim válasza:
Jaja, csak a szélvédőmosó olcsóbb.
16/27 anonim válasza:
Ha egy pléddel vagy zsákkal letakarod akkor se vagy le .
18/27 anonim válasza:
Egyszerűen takard le, aztán ha kell jégoldó. Kaparni nem szoktam, mert karcos lehet tőle a szélvédő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!