Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Titeket allítottak már meg...

Titeket allítottak már meg rendőrök?

Figyelt kérdés
10 éve van jogjim kb 80E km vezettem eddig. Még soha sem állítottak meg ellenőrizni, szondáztatni. Én vagyok szerencsés vagy ennyire nem ellenőriznek a rendőrök.
2023. jan. 29. 20:39
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 2005 óta van jogsim, igaz csak olyan 10 éve vezetek viszonylag sokat, és Magyarországon soha nem állítottak meg. Ismerőseim közül is sokan vannak akiket soha vagy csak egyszer. Szóval szerintem nem egyedi, elég ritka belföldön, hogy megállítanak.

Viszont Szlovákiában már kétszer, Ausztriában egyszer. És egyik sem a külföldi rendszám miatt valószínűleg, mert pl. mikor Szlovákiában szondáztattak, majdnem mindenkit megállítottak azon az úton.

2023. jan. 30. 09:30
 12/19 anonim ***** válasza:
1* kocsival, szonda, igazolvány. A szemèlyi 1 hèt múlva lejárt, mondta a rendőr (el is felejtettem volna) amúgy minden okè volt. Gyalog kicsit többször, volt egy rongálás ügyem 14 èvesen, egy közteren való alkoholfogyasztás (csek lett a vège) illetve bicikli lámpa miatt, de mindig elengettek.
2023. jan. 30. 09:46
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

5 éve van jogsim és megállítottak már egy jópárszor.

Legelőször akkor amikor még meg sem volt a jogsim. Folyamatban volt, 15.óra körül járhattam. Faterral kimentünk éjszakai horgászatra a Tiszára de mivel nem volt kapás meg fáradtak voltunk igy 1 órakor összepakoltunk. Fater pedig megkérdezte, hogy akarom e nyomni neki hazáig. Hát én meg elfogadtam, aztán amikor beértünk az üres városba rögtön levillogtak. Az volt a szerencsém, hogy elnézőek voltak a rendőrök és azt mondták, hogy na nagyon gyorsan cseréljünk helyet aztán ezt meg sem látták.

Aztán utána legközelebb jogsival állítottak meg, mindvégig minden rendben volt. Egyetlenegyszer azért állítottak meg mert nem álltam meg egy STOP táblánál de akkor is tovább engedtek egy figyelmeztetéssel. Igazából ott nagyon sok embert megállítottak, úgyhogy nem szorultak rá a pénzemre.

2023. jan. 30. 11:32
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

13as vagyok

Jut eszembe egyszer mikor rutin ellenőrzesre megállítottak nem volt nálam a jogsim. Nagyon szerencsés vagyok mert onnan is tovább engedtek bünti nélkül:D

2023. jan. 30. 11:33
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Az utobbi 10 évben nem, kb 150e kmt vezettem ezalatt.

Igazából 22 év alatt összesen 3x állítottak meg.

1x "csak úgy".

2x meg le akartak húzni, de nem sikerült.

2023. jan. 30. 17:30
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
20 év alatt egy kezemen meg tudom számolni , hányszor állítottak meg. Legutóbb mondjuk kiderült, hogy a rendőr szerint lejárt a jogsim - csak épp a kártya érvényessége és az összes kategóriaérvényesség is még bőven élt. Nem tudom , mit szívott a röndér.
2023. jan. 31. 05:34
 17/19 anonim ***** válasza:
Nekem is 10 éve van jogsim és 10 éve is vezetek. Eddig kétszer volt olyan hogy mindenkit megállítottak szondáztatni így engem is, de olyan hogy csak engem állítanak meg még nem volt.
2023. jan. 31. 09:24
 18/19 anonim ***** válasza:

Az utóbbi másfél év alatt 4x állítottak meg. 2x forgalmi+jogosítvány ellenőrzésre, 1x szondáztatásra, és 1x csak személyigazolványt kértek.

Persze mindig minden rendben volt.

2023. jan. 31. 14:53
 19/19 anonim válasza:

Minden évben megállítanak néhányszor. Kb 5-6 alkalommal évente. Pedig nem ülök egyfolytában a volán mögött. Én nem tudom ti merre jártok, hogy nem találkoztok rendőrökkel... :D

Már idén is igazoltattak egyszer.

2023. febr. 4. 22:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!