Kezdőoldal » Közlekedés » Egyéb kérdések » Miért állítottak meg a rendőrök?

Miért állítottak meg a rendőrök?

Figyelt kérdés

Ma este (1 órája) jöttem haza a munkából.

Normálisan jöttem velem szembe jöttek a rendőrök majd miután el haladtak mellettem megfordultak én le kanyarodtam s ők szintén lassítottam és ők már kékkel villogtak.

Oda jött 4 férfi kérték a forgalmit és a személyim amit át adtam. El vonultak majd vissza jöttek és kérték nyissam föl a csomagtartót ezután pedig el köszöntek.

Nem tudom miért volt ezekre szükség ráadásul szerencsére 4. én le járt a kötelező negyed évesem azóta nem volt rá módom befizetni még sem szóltak miatta.

22/L

2014. okt. 21. 22:33
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Velem is volt már ilyen az Üllőin... rutin ellenőrzés.
2014. okt. 21. 22:36
 2/13 anonim ***** válasza:
Azt, hogy miért fordultak utánad nem tudom, de az minden rendőrnek gyanús, ha hirtelen lefordul a delikvens egy mellékutcába.
2014. okt. 21. 22:44
 3/13 A kérdező kommentje:
Ahol lefordultam abban az utcában lakom :)
2014. okt. 21. 22:48
 4/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy kőröztek egy hasonló autót mint a tiéd.
2014. okt. 21. 22:56
 5/13 anonim ***** válasza:
Minden indok nélkül megtehetik bárkivel, hogy megállítják bármilyen forgalmi helyzetben. Lehet, hogy csak unatkoztak, vagy bántotta a szemüket a fényszóród szöge. Egy valamire figyelj ilyenkor, ha minden rendben van a kocsival is és veled is, ne hagyd magad, és semmit ne írj alá! Illetve, hogy maradjon meg a tartásod. Nem szabad félni tőlük, mert ha félsz, azt hiszik, titkolsz valamit, illetve nem szabad filozofikusan nézni se (engem vonatnézés közben igazoltattak egyszer, elmondtam, hogy nézem a vonatokat mert szépek, és mivel nem követtem el semmit, és a kocsival is minden rendben volt, elmentek). De túl laza se legyél. A kötelezőt pedig fizesd be gyorsan, mert ez is egy apróság, ami fogás lehet rajtad. Eü-dobozra, kötelező tartozékokra is figyelj, szúrószerszám nem lehet az utastérben, és a csomagtérben se legyen gyanús nagy, nehéz vagy furcsa kinézetű tárgy, vagy bizonylattal tudd igazolni, hogy mi az és hová viszed. Ha ezek rendben vannak, a legkekecebb rendőr sem tud mit csinálni!
2014. okt. 21. 23:02
 6/13 anonim ***** válasza:
Amúgy ha cuki kinézetű lány vagy, akkor lehet, hogy simán csak levegőváltozásra vágytak. Gondolhatod, mennyire unják egymást egész nap, ők is emberek, ők is szeretik a fiatal lányokat, simán lehet, hogy van valami vonzó a tekintetedben vezetés közben. :)
2014. okt. 21. 23:06
 7/13 anonim ***** válasza:

Nem kell kombinálni, a munkájukat végezték.

A biztosítás nem gond.

Ha megnyugodtál, és akad némi szabadidőd, gyúrj a helyesírásra. Rádfér.

2014. okt. 22. 04:10
 8/13 Koplárovics Béci ***** válasza:
Ha forgalmit és személyit kértek, akkor álrendőrök :) A rendőr forgalmit és jogsit kér :)
2014. okt. 22. 07:19
 9/13 anonim ***** válasza:

Neked nem is kell tudnod miért volt erre szükség, elég, ha ők tudják.

Tudod hány bűnözőt találnak meg így, rutinellenőrzések során? Csak a munkájukat végezték, nem értem miért kell megsértődni, hogy ellenőrzést végeztek...

U.i.: Az egybeírandó igekötőket miért írod következetesen külön az igétől?

2014. okt. 22. 10:39
 10/13 anonim ***** válasza:

# 5 23:02

1. ha mindent rendben találnak az intézkedés során (ok nélkül) semmit nem fognak aláíratni veled.

2. az eü doboz nem kötelező tartozék

3. túl sok összeesküvés elméletet olvasol/hallottál

2014. okt. 23. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!