Miért állítottak meg a rendőrök?
Figyelt kérdés
Ma este (1 órája) jöttem haza a munkából.
Normálisan jöttem velem szembe jöttek a rendőrök majd miután el haladtak mellettem megfordultak én le kanyarodtam s ők szintén lassítottam és ők már kékkel villogtak.
Oda jött 4 férfi kérték a forgalmit és a személyim amit át adtam. El vonultak majd vissza jöttek és kérték nyissam föl a csomagtartót ezután pedig el köszöntek.
Nem tudom miért volt ezekre szükség ráadásul szerencsére 4. én le járt a kötelező negyed évesem azóta nem volt rá módom befizetni még sem szóltak miatta.
22/L
2014. okt. 21. 22:33
11/13 anonim válasza:
Ötös vagyok. Biztos vagy abban, hogy nem kötelező tartozék? Tudsz erre linket mutatni? Köszi! Amúgy nem olvasok sok összeesküvés elméletet, bár szeretem őket. Inkább csak közlekedek. Munkából kifolyólag. Naponta. Sokszor. Eddig kb. 50x állítottak meg rutinból. 50-ből 1x sem volt gond. Csak praktikus tanácsokat adtam. Van benne tapasztalatom.
13/13 bp1985 válasza:
Nem kötelező, csak valami barom terjesztette, emiatt volt a roham.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!