2 év alatt 23 alkalommal állítottak meg igazoltatni a rendőrök az autómmal! Mást is ilyen sokszor állítanak meg?
Baromi kényelmetlen. 39 ezer km-t tettem meg ebben a két évben. 23-szor igazoltattak. 95%-ban úgy, hogy mögém jött a rendőrautó és szirénázott, hogy álljak meg. Ott tartok, hogy késő este már nem tudok elmenni egy rendőrautó mellett, hogy ne igazoltassanak. Jah és ezt nem úgy teszem, hogy túl lépem a sebességet! Pont annyival megyek, amennyi a határ. Tehát mind egyszerű közúti ellenőrzés volt. Olvastam már olyat, hogy más 10 évet levezetett egyetlen igazoltatás nélkül. Egyébként legtöbbször éjjel közlekedek.
Ez az autóm:
Nem egy drága darab. Csak nagyon vigyázok rá. Ez lenne annyira feltűnő?
Jópár éves fekete M-B, ráadásul kupé, fóliázva és nagy felnikkel. Nem értem miért csodálkozol.
Nekem egy ennél sokkal hétköznapibb autóm van, évi kb. 30000 km-t tettem bele (ez az év mondjuk kivétel, mert eddig még 10000-t sem), de volt hogy egy szombaton 3x volt szerencsém közúti ellenőrzéshez. Mondjuk én hajtom elég rendesen + ha traffipaxos autó mellett megyek el akkor dudálok. ;D
Üdv a fekete mercisek világában!
Ez az én autóm,nem mai darab,vehetnék újabbat is,de nekem ez a kedvencem
Mint látod nem Mo-n élek,itt még SOHA nem igazoltattak,otthon Fordom volt,állandóan,egyszer Bochkorék is felháborodtak ezen,egy kimutatás szerint Mo-n az igazoltatások 97%-ban teljesen eredménytelenek,külföldön a spontán megállítgatás teljesen ismeretlen fogalom..
5 éve van jogosítványom és autóm is ,ezalatt mentem olyan 150.000 km-t tehát az évekre lebontva 30.000 km .
Fele-fele arányban közlekedtem nappal és éjszaka.
Saját kocsim Renault Clio 3 ajtós Renault zöld szín
Folyamatosan budapesten kocsikázom és ezalatt az 5 év alatt egyszer sem állítottak meg,persze részben azért se mert mikor láttam,hogy igazoltatás van megvártam a mellettem menőt és besoroltam mögé szorosan,őt kiszedték engem nem,Kétszer igazoltattak Budapesten de egyszer se a saját kocsimmal :)
Bezzeg nyáron balatonon ,egy hét alatt 12X ,volt ,hogy egy nap egy kilométeren belül kétszer :) Mondtam,hogy a kollégájuk már leigazoltatott de azért megnézték és szondát is fújattak.
Amúgy a balatoni 12 igazoltás mind hajnal 1 és 5 között volt és minden egyes esetben fújattak szondát,budapesten soha
Kedves kérdező !
Ne lepődj meg rajta, sokat járnak ilyen mercivel ( cigányok akik általában büntettetek vagy körözik ) és sajnos téged is annak hisznek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!