Titeket allítottak már meg rendőrök?
Figyelt kérdés
10 éve van jogjim kb 80E km vezettem eddig. Még soha sem állítottak meg ellenőrizni, szondáztatni. Én vagyok szerencsés vagy ennyire nem ellenőriznek a rendőrök.2023. jan. 29. 20:39
1/19 anonim válasza:
Szerencsés vagy, bár engem sem sokszor. 3 év alatt 2-szer szondáztattak.
2/19 anonim válasza:
Több alkalommal is. Mindig rendben volt minden.
4/19 anonim válasza:
Engem 2x. Egyszer faluban 70el mentem, lett is bünti, egyszer meg a budapesti repülőtér előtt igazoltattak és megfújattak, de nem volt semmi gond.
5/19 anonim válasza:
Engem nagyon sokszor állítottak meg 6 év és kb. 90 ezer km alatt. Fiatalabb koromban mindig éjjel vittem haza a barátaimat, egy kisebb városban azért feltűnő, ahol pár kocsi megy csak ilyenkor. Mondjuk felénk gyakran állnak ki mérni is éjjel meg ellenőrizni, volt olyan amikor rendezvény volt a városban, hogy fél órán belül 3-szor is megállítottak különböző helyszíneken:D De gyalogosan is nagyon sokszor, mert egy parkban szoktunk iszogatni, és valaki szinte minden alkalommal ránk hívta a rendőröket. Szóval összesen szerintem legalább 25-ször igazoltattak eddig, már hozzászoktam:D
6/19 anonim válasza:
Szerencsés vagy, de keveset is mentél.
Engem eddig kb. 8x csak Magyarországon és még 3x külföldön.
Mondjuk én egy év alatt megyek 40-50 ezret és 7-8 éve van jogsim.
8/19 anonim válasza:
Igen, de csak amikor gyalog voltam. (Nem vicc.) Viszont anyósülésen ültem már, amikor egy ismerős hazavitt és random kis utcában mindenkit megszondáztattak a 10. kerületben.
9/19 anonim válasza:
Nalam 18 ev jogsi es durvan 200E km alatt olyan 4-szer allitottak meg. Ebbol egy rutinellenorzes, egy baleset miatti utlezaras, egy rendorsegi nyomozas miatti utlezaras es egy gyorshajtas.
10/19 anonim válasza:
Igen, tavaly, kéthetes jogsival. :D
Jogosítvány, forgalmi, mindenkit megállítottak, aki arra járt (81 Kisbér).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!