Közlekedési morál szempontjából hasonlók a friss hitelt felvett újgazdagok és a romák. Miért van ez hogy ezzel a 2 csoporttal van a legtöbb baleset?
" Miért van ez hogy ezzel a 2 csoporttal van a legtöbb baleset?"
Ezt honnan veszed?
Statisztika egyrészt, másrészt minden fb csoport, hír ezekkel van tele.
A romák közlekedéséhez nincs mit hozzátenni, a másik csoportnál azért írtam hogy a hirtelen jött újgazdagok akik törtetnek, mindenkinek meg kell mutatniuk hogy én vagyok a jani, mert aki ebbe születik és tényleg tehetős az nem ilyen. Azoknak nem kell minden úton bizonygatni hogy ott van ő is, azok érdekes módon tudnak menni kényelmesen biztonságosan, nem kell bizonyítaniuk.
Az átgázolok mindenkin tipusúval tele vannak a rendőrségi hírek meg az árok.
"Statisztika egyrészt, másrészt minden fb csoport, hír ezekkel van tele."
Nincs ilyen statisztika.
Az Fb. csoportok meg tele vannak hülyeségekkel.
A hírekben meg sohasem írják le hogy a vétkes sofőr roma lett volna, azt meg pláne nem hogy újgazdag. ( Az már csak részletkérdés, hogy jó eséllyel nem tudod mit jelent az "újgazdag" kifejezés. Mert nem azt ha valaki hitelt vett fel.)
"Statisztika egyrészt, másrészt minden fb csoport, hír ezekkel van tele"
Az oszt igen, le a kalappal a kutatómunkád előtt.
A kérdezők miért provokálnak megalapozatlan, hazug kérdésekkel?
Ez statisztika egyrészt, másrészt minden fb csoport, hír ezzel van tele.
Mutass egyetlen statisztikát ami ezt támasztja alá. Főleg húgy, hogy a "hiteles újgazdag" már önmagában akkora szűkítő tényező ami közlekedés szempontjából elhanyagolható.
Alapból a "friss hiteles újgazdag" egy paradoxon, mert aki hiteles az nem gazdag, aki meg újgazdag az nem hiteles.
Na meg honnan tudod, hogy valaki "hiteles újgazdag"?
És miből állapítod meg, hogy ő nem "beleszületett"?
Nyilván a hírek erősen tudnak torzítani, mert nyilván nem abból lesz hír hogy Géza meg a Pista összementek a Bocskai meg Derkovits sarkán. Hír nyilván abból lesz, ami komoly baleset amihez komoly hülyeséget kell csinálni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!