Nem lenne jó ötlet az aszfaltba olyan fúvórendszert építeni ami elfújja a ködöt, párát az útról?
Azon gondolkodtam, hogy mi lenne ha építenének az aszfaltba ilyen fúvórendszert amely érzékeli azt, hogy ha kezd leszállni a köd és az útról elfújná ezt. Ez pedig azt jelentené, hogy teljesen mindegy milyen erős köd van odakint az úttest szép tiszta lenne és kevesebb baleset következne be.
Mit gondoltok? Szerintem ez egy nagyon jó ötlet lenne.
#9: Azzal semmi gond nincs, ha elég széles és jó minőségű az aszfalt széle. Padkán is közlekedhetsz elvileg, de gyakorlatilag baromi ritka a használható padka no meg az úttest szélétől azt elválasztó záróvonal, még ritkábban veszi figyelembe bárki, hogy az ott van.
Kérdésre: Újabb pontgyűjtő sületlenség. A légmozgást nem ilyen egyszerű befolyásolni.
Szerintem tetőt is kellene építeni az utak fölé, hogy ne legyen vizes soha az aszfalt. De ha falak is lennének a tető alatt, akkor lehetne fűteni is ezt a folyosót, hogy télen is lehúzott ablakkal lehessen menni. Ez különben is gazdaságos lenne, mert nem fagynának szét télen az utak.
Esetleg még a mozgójárdák mintájára lehetnének mozgóutak, akkor csak felhajtanánk az útra, le is lehetne állítani a motort, filmet nézni, aztán ha hazaértünk, csak a kapu előtt lejönnénk az útról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!