Miért felejtik el sokan, hogy az irányjelző nem az azonnali sávváltást jelzi?
"Miért felejtik el sokan, hogy az irányjelző nem az azonnali sávváltást jelzi?"
Falun. Nade városban? Vagy megszokod, és figyelsz rá, vagy összetörik az autódat. Hidd el, hiába ő a hibás, hiába fizet "mindent" a biztosító, te szívsz nagyobbat. A jó vezetéshez az is hozzátartozik, hogy a más baromsága miatti balesetveszélyes helyzeteket is megoldod a lehető legkisebb kárral (optimálisan a baleset elkerülésével).
Dehogy felejtik el.
Sőt, magam is van, hogy szándékosan későn teszem ki, mert sajnos rengetegen NEM segítik ilyenkor a sávváltást, hanem inkább nyomnak egy kövéret, én meg fékezhetek állóra, ahelyett, hogy ő elvette volna a gázt, én meg szépen besorolok elé.
Ezt sem értem, hogy miért viselkednek így az emberek.
Mert nem akarnak a tanuló éveikre visszaemlékezni akkor is ingerelte őket amikor az oktatóval voltál.
Jogsi után [T] matricát felhelyezni semmiféle előnnyel nem jár.
Az olyan matricák amelyek a jármű korlátait jelzik 45km/h mopedautó vagy robogó maradhat.
A többi matrica viszont a sofőr korlátait jelzi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!