Sorozatos ráfutásnál, csak az előtte lèvő kárját fizeti?
Ez mennyira igaz? Tehát 4 autó egymásra fut. Èn vagyok a 3. Akkor azèt fizetem akit megtoltam? Ès ha azt mondom hogy megáltam, de a möttem lèvő miatt mentem neki?
(van itt egy egy kèrdès ott volt egy ilyen komment)
Nem egyszerű eset, vizsgálni kell. A legutolsó biztosan hibás. A sorban belül lévőknél azt kell vizsgálni, hogy ha hátulról nem lökik meg, akkor is bekövetkezett volna-e a baleset.
Az első sebessége hírtelen lenullázódik. A mögötte lévő megfelelő követési távolságot tart, meg tudNA állni ütközés nélkül. Igen, de hátulról rálökik. Mindegy, hogy még mozgásban volt, vagy már állt. Az ütközés a harmadik miatt történt meg, vagy nélküle is? És minden egyes további szereplőnél ugyanezt kell kideríteni.
(Az ottani vita, amit említesz teljesen értelmetlen, mert mindegy, hogy állattal ütközik-e az előttem haladó, szikla omlott-e elé, vagy bármely okból vészfékezett).
semennyire nem igaz
kárszakértő meg iü szakértő állapítja meg ki volt a vétkes-hibás
#1: a legutolsó sem biztos, hogy hibás.
a követesi távolság azt jelenti, hogy az előtted haladó HIRTELEN FÉKEZÉSE esetén kell tudnod megállni mögötte, de ha ő belevágódik egy álló autóba, vagy egy szemből előzőbe, akkor te hiába tartottál követési távot.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!