Ha gyanítom hogy valaki betegség miatt nem vezethetne de mégis megadták neki a jogosítványt, akkor mit tehetek egyszerű kis személyként?
Sehonnan
Az eü állapot egyébként is magánügy
Tiszta sor! Melyik egyetemen szerezted a diplomádat? Melyik szakon? Ott távdiagnosztikát is oktatnak?
Nekem is van mentális problémám. Vágjam ketté a jogosítványomat?
13: és az orvosa nem tud a problémáiról? Soha nem került orvoshoz?
Egyáltalán olyan jellegű a problémája, aminek van bármi köze a vezetéshez?
Leírhatnád, hogy pontosan mi a baja.
Én 17 évesen csináltam a jogsit, akkor gond nélkül megadták az alkalmasságit. Annyit tudni kell rólam, hogy én szemüveges vagyok. Nyilván járok éves kontrollra viszont pont úgy kaptam időpontot szemészetre, hogy az alkalmassági lejárta után 2 héttel kaptam csak. Na mikor lejárt elmentem a háziorvosomhoz. Olvastatott velem számokat de az utolsót már nem tudtam elolvasni. Mondtam, hogy van időpontom szemészetre 2 hét múlva megyek.
Azt mondta, hogy na akkor először menjek el a szemészetre és ha elkészült a megfelelő szemüveg akkor majd megkapom az alkalmasságit.
Akkor nagyon durván kiakadtam mert mindenem volt a vezetés és ma is az. Ráadásul apró balesetem sem volt soha és akárki ült mindenki mindenki szerint jól vezettem. De ő lelkes háziorvos volt és komolyan vette nagyon. Sokat nem ért persze mert hiába nem adott sok embernek alkalmasságit elmentek másik orvoshoz ahol kaptak.
16-os, pedig az orvosodnak teljesen igaza volt.
És nagyon suttyó vagy, ha ezen kiakadtál.
#17 5 perces kiakadás volt amit a fejemben le is rendeztem feltűnés mentesen. Miért lennék suttyó? Teljesen normális reakció ha olyan dologtól vagy "eltiltva" egy időre amiért oda-vissza vagy.
Focisták is kiakadnak ha piros lapot kapnak csak ők még látványos balhét is képesek rendezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!