Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Törött karral mégis hogy...

Törött karral mégis hogy lehet vezetni?

Figyelt kérdés

19 éves haveromnak el van törve a jobb keze, csuklótól könyökéig gipszben vwn neki.

Elég sokszor vezet így, általában ballal fogja a kormányt, és az vált neki sebességet aki épp mellette ül. Ha egyedül megy akkor valahogy ő is meg tudja oldani de azt mondja akkor kicsit fáj a keze mert mozgatni kell.

Zsaruk is már állították így megy amikor múlt héten mentünk le Balatonra, de azok sem szótlak neki semmit rá (akkor egész úton én váltottam sebességet neki).

2019. aug. 8. 16:11
 1/5 anonim ***** válasza:
13%
Hosszú úton nem kell a másik kéz, meg ez autó függő, én a Swiftet (régi) még lábbal is tudom váltani, mármint csak a 3-as fokozatot, de kimondható, hogy kivitelezhető egy váltás, egyébként meg kettesbe kel indulni kipörgetni aztán váltani egyenes úton egy ötöst. Alhambrát pl. nem tudnám sehogy lábbal váltani.. ha a rendőr nem szólt akkor nem gond..
2019. aug. 8. 16:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Törött kézzel nem ülhet vonálhoz!
2019. aug. 8. 19:10
 3/5 anonim ***** válasza:
*volánhoz
2019. aug. 8. 19:10
 4/5 anonim ***** válasza:
13%
Szerencsére nem volt törve a kezem, de egy kézzel bárhova eltudnék vezetni. Amúgy én bal kézzel is tudok váltani, nemes egyszerűséggel átnyúlok a váltókarhoz. A kormány nekem mindig le van engedve, és ha el kell engedni egy rövid időre, akkor a térdemmel biztonságosan tudom egyenesen tartani az úton az autót.
2019. aug. 8. 19:17
 5/5 anonim ***** válasza:
12%
Én 10 perc alatt autópályán 110-el elszívtam 3 cigit, közben telefonon beszélgettem a feleségemmel és közben egy fontos email-t írtam időre párhuzamosan, ezalatt benyomtam egy hambit is. Van még kérdés?
2019. aug. 18. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!