Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Utálok vezetni, de mégis rám...

Utálok vezetni, de mégis rám erőltetik, abbahagyjam?

Figyelt kérdés

Én már akkor éreztem, hogy nem fogok szeretni autót vezetni soha az életben, mikor régen mentünk valahova, vagy olyan helyt voltunk ahol rég nincs semmi vagy senki és mondta fater, hogy vezessek. Úgy írattak be a tanfolyamra, hogy nem is tudtam róla, és már előtte is mindig mondtam, hogy erre nem kéne pazarolni a pénzt.

KRESZ,elsősegély simán megvolt mert mi baj lenne az elméleti dolgokkal... De ez a forgalom, 20. óra körül járok parkolni nem tudok rendesen, nem tudom mikor kell a kormányt "ráfordítani", hogy normálisan be tudjak állni, sokszor majdnem nekimentem annak a kocsinak aki mellé kellett volna parkolni , csak az oktató segítségével "tudok" max beállni, úgy , hogy mondja mikor csináljam, semmi érzékem sincs az egészhez, elindulni sem tudok úgy, hogy szépen alaposan, hanem vagy hirtelen vagy sehogy... De nem bírják felfogni , hogy semmi érzékem nincs az egészhez, már akkor is mondtam nekik anno, hogy ne írassanak be, mert a pénzt fogják rám elbarmolni . mehetek majd páv-ra aztán az se fog sikerülni, teljesen feleslegesen elkúrtak rám 150ezret

2017. okt. 24. 15:46
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
46%

PÁV-tól nagyon messze vagy.

Próbáld megszeretni, legalább annyira, hogy vizsgázz le, aztán legfeljebb nem vezetsz.

A leírásodból ugyanis az jön le, hogy nem képtelen vagy megtanulni, hanem nem akarod megtanulni, ami lényeges különbség.

Nem tudhatod, hogy később nem változik-e a hozzáállásod, lehet mégis szeretnél majd vezetni, pl automata váltós autót, mert A-ból, B-be eljutni az lesz a legjobb megoldás.

2017. okt. 24. 15:57
 2/20 anonim ***** válasza:
50%
Hagyd abba nem kell a megtobb hülye és tudatlan az útra....
2017. okt. 24. 16:08
 3/20 A kérdező kommentje:
Úgylesz
2017. okt. 24. 16:15
 4/20 anonim ***** válasza:
53%

Fejben kéne először rendet tenned, mert a legnagyobb gond azzal van, hogy tudat alatt is tiltakozol az egész ellen. Valahogy el kéne hinned, hogy képes vagy rá, emellett sikerélményekre lenne szükséged a vezetéssel kapcsolatban. A többi csak idő kérdése. Soha nem tudhatod, mekkora szolgálatot tehet még egyszer egy jogosítvány.

Édesanyámnak volt ugyan jogsija, de 30 évig nem vezetett, utálta, és ügyetlennek tartotta magát. Aztán, mikor szegény apám lerobbant, beteg lett, muszáj volt kocsiba ülnie. Ő hordta vizsgálatokra, kezelésekre, mindenhova. Rendkívüli élethelyzet volt, ideje sem lett volna az ügyetlenségével foglalkozni, észre sem vette mikor szokott hozzá, hogy márpedig ő vezet... Apám halála után is megtartotta a kocsit, de most már nem okoz gondot neki, elmegy bárhova.

2017. okt. 24. 16:17
 5/20 anonim ***** válasza:
19%
Nem a te pénzed persze, hanem a szüleidé ezért nem fáj. De ha most abbahagyod, akkor gyakorlatilag kidobattad velük az ablakon. Ha már rád fordítják ezt a pénzt akkor tartozol nekik annyival hogy végigcsinálod. Senki nem tart később pisztolyt a fejedhez hogy vezess. Nem kell. De a papírod legyen meg. Ki tudja, talán egyszer szükséged lesz rá, pl. munkahely miatt. Ne légy hüje!
2017. okt. 24. 16:39
 6/20 anonim ***** válasza:

amikor elkezdtem tanulni ugyanigy ereztem

teljesen

aztan lecsereltem az oktatom, mert egy taplo volt

a masik kocsi is jobb volt (206) elvezet volt vezetni, egyre inkabb megszoktam es alig vartam a kovetkezo orat

azota imadok vezetni

szoval varj ezzel az utalattal par honapot aztan visszaterunk ra

azon fogsz kerdeseket kiirni milyen autot vegyel

2017. okt. 24. 16:47
 7/20 A kérdező kommentje:
Most se tart senki pisztolyt a fejemhez, hogy muszály elvégezni. Utálom, nem tetszik. Nem mindenkinek való a vezetés/jogosítvány, mint ahogyan az egyetem se (ahová pedig szintén nem fogok menni, és direkt szar érettségit fogok írni, hogy biztosan fel ne vegyenek). Szeretek bkv-zni, meg vonatozni. Ott nincs felelősség se. Nem lesz olyan munkahelyem, ahol elvárás a kocsi, gond letudva, sokan élnek jogsi nélkül. Holnap felhívom az oktatót, hogy ennyi volt. Köszönöm a válaszokat.
2017. okt. 24. 16:50
 8/20 A kérdező kommentje:
Ja és senki nem kérte, hogy befizessék nekem, sőt én megmondtam, hogy nem akarom és ne erőltessék. Az már, hogy semmibe vették a kérésem, nem az én gondom. Ez olyan, mintha elmennének egy kaszinóba rulettezni, én mondanám, hogy ne, mert úgyis bukta, és csakazért is pörgetnek egyet.
2017. okt. 24. 16:57
 9/20 anonim ***** válasza:
0%
Az konkret, inkabb az onbecsuleseddel kezdj valamit.
2017. okt. 24. 17:50
 10/20 anonim ***** válasza:
54%
Ha biztosra nincs érzéked hozzá akkor tényleg felesleges.
2017. okt. 24. 20:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!