Bmw donor mégis hogy?
egyik ismerősöm összetörte a bmw e36 át,úgy oldották meg a kasznissal hogy a javítás helyett "donort szerzett be"egyik fórumon olvastam.
de ezt hogy tudták megoldani?
tűzfal átrakással?
eladáskor nem derül ki?
pl adott egy más színű "donor" ami hibátlan akkor annál is csak csere egy bizonyos rész és átfényezés és kész is? plusz persze a többi alkatrész át építése
? Milyen bonto?
Aki gondolja pm be leirhatja ha itt nem akarja :)
de itt donor kaszni volt :)
a régivel semmit nem tudtak kezdeni annyira totálkár
De itt más szinü volt a donor,valosszinü átfényezik kész állapot során.vagyis szerintem.de igy nemtünik fel eredetvizsgán vagy müszakin hogy átfényezetta kocsi?
Nyilván a tüzfalat is festik de réteg vastagsán mérés során nem feltünö hogy a tüzfal eredetileg fekete volt a donor meg mondjuk piros vagy zöld?
nem akarja eladni.!csak túl mentem és előre gondolkoztam..vagyis hosszútávra.
de miért?annyi szétrohadt autó szaladgál az utakon mint égen a csillag.!most egy tökéletes kasztni lesz a végén vagyis gondolom.nem szétrohadt és szét gittelt.személy szerint ha vennék egy autót ami donor kasztnis de teljessen 100% rozsdamentes újrafényezett én nem idegesiteném magam hanem örülnék hogy jó állapotú.
nem egyszer láttam hogy a küszöb púrhabbal volt kitöltve vagy a fenéklemez ív hegesztővel volt végig nyalva és mégis mennek vele
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!