Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Bmw donor mégis hogy?

Bmw donor mégis hogy?

Figyelt kérdés

egyik ismerősöm összetörte a bmw e36 át,úgy oldották meg a kasznissal hogy a javítás helyett "donort szerzett be"egyik fórumon olvastam.

de ezt hogy tudták megoldani?

tűzfal átrakással?

eladáskor nem derül ki?

pl adott egy más színű "donor" ami hibátlan akkor annál is csak csere egy bizonyos rész és átfényezés és kész is? plusz persze a többi alkatrész át építése

2017. júl. 13. 18:39
 1/8 anonim ***** válasza:
autóbontó
2017. júl. 13. 20:38
 2/8 A kérdező kommentje:

? Milyen bonto?

Aki gondolja pm be leirhatja ha itt nem akarja :)

2017. júl. 13. 21:35
 3/8 anonim ***** válasza:
Lehet az autóbontóban van egy ugyanolyan sérült BMW amiben vannak alkatrészek amik jók az ismerősödnek. Így onnan szerzik be.
2017. júl. 14. 08:53
 4/8 A kérdező kommentje:

de itt donor kaszni volt :)

a régivel semmit nem tudtak kezdeni annyira totálkár

2017. júl. 14. 09:48
 5/8 anonim ***** válasza:
simán meg lehet oldani. Ebben az esetben alighanem a papír nélküli, de normál állapotú kaszniba áttették a sérült autó mindenét, az alvázszámot meg megokosították. Esetleg még azt sem, csak felismerhetetlenné tették, így kap egy AF-et. Ha nem lopott volt a donor, akkor ez nem fájt senkinek. Szerintem amúgy szabályosan is be lehet papírozni, csak drága.
2017. júl. 14. 10:05
 6/8 A kérdező kommentje:

De itt más szinü volt a donor,valosszinü átfényezik kész állapot során.vagyis szerintem.de igy nemtünik fel eredetvizsgán vagy müszakin hogy átfényezetta kocsi?

Nyilván a tüzfalat is festik de réteg vastagsán mérés során nem feltünö hogy a tüzfal eredetileg fekete volt a donor meg mondjuk piros vagy zöld?

2017. júl. 14. 12:50
 7/8 anonim ***** válasza:
De, minden kiderül az eredetvizsgán! Csak ugye Magyarországon vagyunk. És a haverod el akarja adni? Mert akkor nem az eredetvizsga lesz a baja, hanem az, amikor a vevő rájön, hogy átverték.
2017. júl. 14. 19:07
 8/8 A kérdező kommentje:

nem akarja eladni.!csak túl mentem és előre gondolkoztam..vagyis hosszútávra.

de miért?annyi szétrohadt autó szaladgál az utakon mint égen a csillag.!most egy tökéletes kasztni lesz a végén vagyis gondolom.nem szétrohadt és szét gittelt.személy szerint ha vennék egy autót ami donor kasztnis de teljessen 100% rozsdamentes újrafényezett én nem idegesiteném magam hanem örülnék hogy jó állapotú.

nem egyszer láttam hogy a küszöb púrhabbal volt kitöltve vagy a fenéklemez ív hegesztővel volt végig nyalva és mégis mennek vele

2017. júl. 14. 19:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!