Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Hogyan tanuljam meg használni...

Hogyan tanuljam meg használni a kuplungot?

Figyelt kérdés
Valamiert nem megy, valami praktika?
2023. jan. 6. 08:59
 1/8 anonim ***** válasza:
94%

Nyomd be a bal lábbaddal padlóig, ha beraktad sebességbe a váltót, akkor szépen lépj le róla.

Szívesen, további tanácsért like-olj és iratkozz fel.

2023. jan. 6. 09:02
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy vezetsz.
2023. jan. 6. 09:05
 3/8 anonim válasza:
88%
Rossz a kategória. Ha elinduláskor engeded fel, szép lassan engedd fel. Ahogy engeded fel és érzed hogy van egy pont ahol fog, ott megtartod vagy két másodpercre, majd felengeded. Gyakorolgasd, tapasztald ki hogyan működik, és menni fog.
2023. jan. 6. 09:06
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlással
2023. jan. 6. 09:33
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gyakorlással. Nem tudom mit vársz. Teljesen természetes hogy valaki nehezebben szokja meg. Gyakorolni kell és kész, erre nincs más praktika
2023. jan. 6. 10:22
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Kezd ott, hogy normálisan beállítod az ülést, mert ha nem jó, és pont fogásponton nem tudod megtartani, akkor van gond.
2023. jan. 6. 11:02
 7/8 anonim ***** válasza:
91%

Türelem, gyakorlás, másik cipő. Tudom, hogy bakancs szezon van, de vigyél egy vékony talpú edző cipőt. Én is vittem mikor télen vezettem. 2 perc alatt átvettem és beraktuk hátulra, senkit nem zavart.

Dugóba mikor araszolsz próbálj gáz adás nélkül felzárkózni az előtted állóhoz.

2023. jan. 6. 12:12
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Erre való az autósiskola.
2023. jan. 6. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!