Hasznosak voltak számotokra az elmondottak?
Figyelt kérdés
Mikor én tanultam vezetni 11 évvel ezelőtt, ez szóba sem került. Nagyon hasznosnak tartom.
2023. jan. 4. 10:02
11/14 anonim válasza:
Nem, semmi értelme. Ott kell megállni, ahol kilátsz, felesleges 1 km-el arrébb, mert valami gyökér kitalálta egy videóban.
12/14 A kérdező kommentje:
Nem 1 km. 10 métert csak kibírsz, hogy kényelmesebben kiláss, nem?
2023. jan. 4. 14:12
13/14 anonim válasza:
Ez a csávó igazából annyit tud, hogy baromi hosszú videóban elmondja azt, amit két mondatban is le lehetne írni azok számára, akik nem rendelkeznek józan paraszti ésszel. Én nem mászok senki hátuljába, mert Budapesten a fehér hollónál is ritkább az olyan, aki a szinte érzékelhetetlen lejtésű emelkedőn visszagurulás nélkül el tud indulni. Kamion hátuljába meg sosem állok be, mert van annyi eszem, hogy piros lámpa előtt még gyorsan megelőzöm. Nem látni tőle távolról sem, és sokkal lassabban indul el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!