Hajtottál már át sárga lámpán?
Figyelt kérdés
Volt miatta rossz érzésed? Vagy volt majdnem baleseted/baleseted e-miatt?2022. dec. 22. 18:20
21/25 anonim válasza:
Igen. De sokkal jobb lenne ha lenne visszaszámláló, akkor fel lehetne készülni, mikor vált. Máshol miért működik ez és vajon itt miért nem?
22/25 anonim válasza:
Hol van a "máshol" és hol az "itt"??? Mert Magyarországon rengeteg helyen van visszaszámláló, csak szólok. Budapesten mondjuk pont nincs, cserébe aki bárhol gyakran jár, az utánajárhat és megtudhatja, hogy csúcsidőben meg azon kívül mennyi ideig piros a piros, nem titok.
23/25 anonim válasza:
A zöld érdekel hogy az meddig tart nem a piros. Hogy ne arra érkezzek hogy hirtelen vált, mert egy araszoló sorban még tudom számolgatni a másodperceket, de ha haladva érkezem, utálom hogy na mikor vált, haladjak ugyanígy vagy pl érdemes már lassítanom kezdeni, mert tudom hogy úgyse érek majd át stb. Ezzel a kocsit is kímélni lehetne. fék fogyasztás stb
24/25 anonim válasza:
Szolnokon pl. 90 másodperc piros, 10 másodperc zöld.
Az "öreg zöldet" meg amúgy kellő gyakorlattal messziről észreveszi az ember...
Fék, fogyasztás stb.-t értelmezni sem tudom, hát ha sárgát látom, eldöntöm, meg tudok-e állni, amúgy meg nem ezen fog múlni az alkatrészek cseréje, meg a pénztárcád tankoláskor.
25/25 anonim válasza:
Igen, még a forgalmi vizsgán is 2× egymás után. Nem csak a sárgán, még a vizsgán is átmentem, hisz ez nem szabálytalan.🤷♂️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!