Hajtottál már át sárga lámpán?
Figyelt kérdés
Volt miatta rossz érzésed? Vagy volt majdnem baleseted/baleseted e-miatt?2022. dec. 22. 18:20
11/25 anonim válasza:
Persze, hogy hajtottam át. Ugyanis a sárgán át kell hajtani mihamarabb, ha nem tudnál biztonságosan megállni. Álltam már bele a fékbe úgy sárga láttán városon kívüli főúton, hogy a mögöttem levő, aki azt hitte, majd még ő is átcsúszott rajta, kifarolt és tőlem pár centire keresztben állt az úton, csak úgy tudott megállni. Először engem szidott le apám, hogy itt bizony inkább bele kellett volna taposni, utána amikor a két cigány kiszállt dörömbölni, hogy mit képzelek magamról, őket üvöltötte le, hogy ha bármi lett volna, az a hátulról belénk jövő hibája, tessék követési távot tartani.
13/25 anonim válasza:
Van más debil kérdésed is, vagy csak ez?
14/25 anonim válasza:
Gyakran átmegyek a sárgán, abból baj még nem volt. Olyantól volt már rossz érzésem, hogy bele csúsztam a pirosba ahol tudom, hogy hamar engedik a forgalmat. Inkább az lep meg, hogy sok esetben már én is a piroson csusszanok át, de még tükörbe nézve látom, hogy átjött utánam 2-3 autó akik meg aztán igazán meg tudtak volna állni.
15/25 anonim válasza:
Nekem már a vizsgámon is az volt, hogy pont az összes lámpa váltott mikor átrongyoltam rajta, mégsem buktam meg, igaz ott már maximum satufékkel álltam volna meg a kereszteződésben.
17/25 A kérdező kommentje:
,, Van más debil kérdésed is, vagy csak ez?"
Miért mi a bánatot kellene itt kérdezni ebben a témában?
Ez kapfsolódik a témához, közlekedésbiztonsághoz. Kívánfsi voltam, hogy mennyire balesetveszélyes áthajtani a sárgán, volt-e ebből valakinek balesete.
Nincs ebben semmi debil. Vagy a sok troll, gyorshajtást szidó idiótaság jobb?
Többieknek ment a zöld, köszönöm.
2022. dec. 22. 21:23
18/25 anonim válasza:
#17 Teljesen biztonságos a közlekedés lámpánál, ha betartjuk a szabályokat. Azaz ha megállunk, ha megtudunk, és minél hamarabb áthajtunk, ha nem tudunk intenzív fékezés nélkül megállni.
19/25 anonim válasza:
Még halványpiroson is. Nem is egyen. Futár vagyok, nem lehet tökölni, különben sosem ér ki a kaja. Sosem volt rossz érzésem miatta. Teli piroson már nem hajtanék át, az veszélyes, de a sárga, az l.fasz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!