Miért nem adja vissza a jogsiját az, aki fél egy turbó körforgalomtól?
Mi az a "turbó körforgalom"?? Életben nem hallottam!
"Persze a Volvo az kell neki 😌"
Egyébként meg teljesen undi vagy Kérdező, hogy igy kibeszéled a barátnődet a neten lelkiismeretfurdalás nélkül! Fúújj...
Azt gondolod mintha te tökéletes lennél, mintha egy jogsi neked valami nagy egyetem lenne!
Gondolom, sosem látott ilyet, persze hogy tart tőle. Majd megszokja. Én meg csak melóba járok autóval, mert minden más gyalog megközelíthető, Pesten se vezettem soha, akkor szerintem adjam vissza a jogsit?
Ha egy csöpp empátia lenne benned, elmennél vele arra, amikor átadják és megmutatnád, hogy nem bonyolult.
Bevallja, hogy tart vmitől, te meg így reagálsz?!?!
"A nagyobb gond az, amikor az ilyenek előveszik az autót, amikor leesik a 20 cm hó"
Most ebben mi a baj? Attól hogy eddig nem vezetett hóban, előbb utóbb rájön hogyan kell. Pont ugyanúgy ahogy mindenki nulláról kezdi.
Tudtommal nincsen korlátozás, hogy ha te X ideig nem találkoztál egy helyzettel akkor onnantól soha a büdös életben többet nem szabad bele kerülnöd abba a helyzetbe, hiszen ilyen alapon senki nem vezetne :D
#15 És mi van a 20 centi hóval? Pár hónapja volt jogsim, amikor annó leesett, menni kellett az idős rokonsághoz lapátolni. Beültek mellém, és elmagyarázták, hogyan vezessek, hogy ne csússzak ki kanyarban, de ne is ragadjak bele ott, ahol még alig/nem járt senki. Meg lehet tanulni.
Én is rühellem a turbó körforgalmat, a legkülsőt használom sokszor akkor is, ha előtte és utána is a belső sávban közlekedek, mert nem mindig mérem fel jól a belső kör ívét és a sebességet hozzá.
#16: Látom nem megy az értő olvasás. Nem a mazsolákkal van gond, azok ha akarják meg tanulják még, hanem azokkal akik nem tudnak vezetni, de jogsijuk akár évtizedek óta van. Stabilan el tudnak jutni a megszokott útvonalon A-ból B-be. De a berögzült rossz szokások/vagy éppen egyéb szorongás miatt nem tudnak megbirkózni az ismeretlen helyzetekkel.
#17: És? Engem is kivitt apám az első hóban az utakra, sőt még megmutatta azt is hogyan kell kézifékkel bohóckodni elsőkerekes autóval. Nem mindenkinek tanítja meg az apja, vagy nem tudja megtanulni, mert van ilyen is.
"Miért nem adja vissza a jogsiját az, aki fél egy turbó körforgalomtól?"
Ha én nő lennék és ilyen barátom lenne mint te, akkor már másik barátom lenne. A többit már mások leírták, csak azért nem fűzök hozzá semmit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!