Ki lett volna a hibás?
Szitu:
2 irányú főútvonal, irányonkènt 1-1sáv.Nincs kereszteződès, záróvonal. Èn a jobb oldali sávban haladok, megengedett sebessèggel. Előttem lèvő autós (volt távolság köztünk, valahol 100-150m) na most balra indexel, áthajt a szembe sávba, megáll.Ekkor lehetett olyan 100-150m köztünk. Majd mikor odaèrek, (balra index mèg kint van) gázd ad, ès jobbra kormányozva visszatèr a menet irány szerinti jobb oldalra, ès majdnem telibe kap oldalról. Itt èn lettem volna a hibás, mert jobról èrkeztem, vagy ő a sávváltás miatt... Nem tudom eldönteni, segítsetek...
Ui: a szőke nő azt mondta megfordulni akart y ba.....
1:nem ez hanem ő....
2:ha nem tetszik a rinyálásom, nem kötelező válaszolni
3:ha nem tetszik másoknak a rinyálása, törölni tudod a regisztrációdat.
Köszi...
#15 Megint nem tudsz olvasni, nem mondtam, hogy volt akár egy balesetveszélyes szituációd, azt _kérdeztem_, hogy vajon tudod-e, hogy létezik ilyen. Mert jóember, olvasd már el a saját kérdésed, klasszikus dynomen helyzet, de te semmit nem tettél a veszély elkerülésére, a puszta szerencse mentett meg. Nem, nem te lettél volna a hibás, ezt sokan leírtuk, de ha baj történik, ki tudja, jogilag büntettek volna-e téged, mert ugye az is a KRESZ-ben van, hogy minden szabályt felülír a személyi és vagyonbiztonság védelme. "Nem is gondolod, hogy kifordul eléd" gondolom még nem motoroztál, nem kerékpároztál, nem gyalogoltál, és nem találkoztál autósként biciklissel.
Biztos jól vezetsz, de közlekedni még félig sem sikerült megtanulni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!