Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Nem értem a videót, akkor ott...

Nem értem a videót, akkor ott most melyik sávba kellene kanyarodni?

Figyelt kérdés

[link]

Úgy látom, hogy egyébként eléggé nagy erőket vetnek be, hogy ellenőrizzék a buszsáv használatát.

2022. nov. 22. 08:24
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Az lenne a lényeg, hogy van jobbra kanyarodó, és balra kanyarodó sáv, a középső a buszsáv, ahol a személygépkocsik szabálytalanul közlekednek.
2022. nov. 22. 10:12
 12/18 anonim ***** válasza:
34%

Így elnézve a Mapset nem. Itt az a baj, hogy ott megvan tiltva a balra kanyarodás, nyilas zöld van egyenesen. De ők balra fordulnak, ezért vágják meg őket. Sehol nincs Buszsáv felfestés ott. Mert itt ugye ha jól látom a József Attila felől jönnek.

2022. nov. 22. 10:15
 13/18 anonim ***** válasza:
53%
#12: De.
2022. nov. 22. 10:26
 14/18 A kérdező kommentje:
Most már értem a videó egyik részét. Térkép alapján, ami linkelve lett, a középső sávból nem lehet balra kanyarodni, csak egyenesen lehet haladni, a belső sávból lehet csak balra kanyarodni. Viszont azt továbbra sem tudom, hogy akik szintén a középső sávból egyenesen mentek, azokat miért állították meg. Eszerint az buszsáv lenne?
2022. nov. 22. 10:30
 15/18 anonim ***** válasza:

12. Andrássyról jönnek, József Attilára mehetnének egyenesen.

Buszsáv nincs.

2022. nov. 22. 10:32
 16/18 anonim ***** válasza:

Igen, énis ezt látom, hogy ott nincs buszsáv, ott a haladási szabályt sértik meg. A buszsávot csak azok sértik, akik abba kanyarodnak később.

2022. nov. 22. 12:58
 17/18 MGéza ***** válasza:
Kétféle szabálysértés miatt állítják meg az autósokat: Van akit kanyarodási szabály megsértése miatt(egyenesen haladóból megy balra), a fekete-piros BMW meg például simán csak végigmegy a buszsávon és csak akkor vált amikor észleli a rendőröket.
2022. nov. 22. 15:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Eh, tényleg nincs buszsáv, az csak volt. Elnézést. Az egyenesen haladó sávból balra kanyarodást díjazták a rendőrök.
2022. nov. 22. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!