Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért ilyenek a magyar sofőrök?

Miért ilyenek a magyar sofőrök?

Figyelt kérdés

Októberben tettem le a jogsit és most novemberben vettem meg az első autóm.

Igyekszem betartani a szabályokat de a tisztelt honfitársaimnak nem tetszik ez

Le villognak/Dudálnak ha lakott területen kívül 70-el megyek (60 as táblánál)

Meg úgy mennek mint az idióták.. engem is arra késztetnek hogy hajtsak mint az állat

Már arra a szintre jutottam hogy én is átvettem a stílusukat és lakott területen kívűl 110-el megyek belül meg 70-el

Miért ilyen agyhalottak a magyarok??

2022. nov. 21. 18:55
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:
60%

Az első oldalon leírta valaki, hogy nem tudja, miért, de külföldön nem így vezetnek az emberek..

Rohadt egyszerű: a magyarok nem csak autóban ülve ilyenek. A magyarok többsége munkahelyen boltban etc. is egy frusztrált, agresszív proli.

Az a különbség, hogy az autó biztonságából lehet bunkóskodni, mert nincs következménye.

2023. jún. 22. 18:25
 32/32 anonim ***** válasza:
Sajnos tényleg sok magyar ilyen. Külföldön nem tudom... pl én ha busszal vagyok, hiába KRESZ szerint 70 bizonyos szakaszokon, de forgalmi utasítás szerint 50 km/órával mehetek. 60-ig azért néha tolom, de mellém jön a szembejövő sávban, anyázik, dudál, stb... pedig egy kb 2 kilométeres egyenesről van szó. Rendben, megy a busz, ha olyannal vagyok, 90-et is, de sem a kórházat, sem a börtönt nem kockáztatom 1-2 barom miatt.
2023. jún. 23. 00:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!