Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért ilyenek a magyar sofőrök?

Miért ilyenek a magyar sofőrök?

Figyelt kérdés

Októberben tettem le a jogsit és most novemberben vettem meg az első autóm.

Igyekszem betartani a szabályokat de a tisztelt honfitársaimnak nem tetszik ez

Le villognak/Dudálnak ha lakott területen kívül 70-el megyek (60 as táblánál)

Meg úgy mennek mint az idióták.. engem is arra késztetnek hogy hajtsak mint az állat

Már arra a szintre jutottam hogy én is átvettem a stílusukat és lakott területen kívűl 110-el megyek belül meg 70-el

Miért ilyen agyhalottak a magyarok??

2022. nov. 21. 18:55
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
29%

A magyarok többsége egy életével elégedetlen, frusztrált proli, láthatod, itt is meglehetősen bunkó válaszokat kaptál..

Az ilyen emberek miért pont vezetés közben viselkednének normálisan? kocsiban ülve, fórumon megmutatják, mekkora ászok, ha eléjük állsz, meg összecsinálják magukat, vagy mikor a főnökök beszól nekik.

2022. dec. 13. 08:57
 22/32 A kérdező kommentje:

21

Igazad van!

2022. dec. 13. 16:03
 23/32 anonim ***** válasza:
#22 Akkor szépen egymásra talált a két "világlátott" gyökér. :) :) :)
2022. dec. 13. 16:05
 24/32 A kérdező kommentje:

Amúgy nem mentem bele az árokba csak kiváncsi voltam mit reagáltok!

Nem csalódtam!

22

Te meg tipikus az vagy aki levillog mert 80-al megyek lakott területen kívül aztán hiába előzne nem tud mert odanyomom neki aztán nem megy a szekere!

2022. dec. 13. 16:12
 25/32 anonim ***** válasza:
92%
Miért lennék tipikusan az? Nem is ismersz. Én szimplán az vagyok, aki nem "általánosít" magyarokra egy csomó rossz tulajdonságot. Ha vezettél volna külföldön, tudnád, miért nem. Máshol sem normálisabbak a közlekedők, sőt, a holland biciklis még inkább kamikaze pilóta, mint a budapesti, és én a magyar autópályákon is inkább osztrákot, németet, románt látok hülyeségeket csinálni, villogni, száguldozni, jobbratartást nem ismerni, mint magyart.
2022. dec. 13. 16:19
 26/32 anonim ***** válasza:
Amúgy ha csak mások nyomására mész lakott területen belül 70-nel (wtf ennyire barom nem lehetsz), kívül meg 110-zel, akkor éppenséggel te vagy az agyhalott. Van az a kategória, hogy dinamikusan, rugalmasan közlekedünk, meg van az, hogy veszélyeztetsz. Te friss jogsival veszélyesen vezetsz, ha valóban azt csinálod, amit a kérdésedben írsz.
2022. dec. 13. 16:20
 27/32 A kérdező kommentje:
Elnézést kérek!
2022. dec. 13. 16:21
 28/32 anonim ***** válasza:
Nem elnézést kell kérni, hanem normálisan kell közlekedni, akkor is, ha a környezeted mást csinál. Szerinted szerpentinen 60-as táblánál engem zavar az, hogy a sok idegbeteg záróvonalon előzget engem? Dehogyis, ha én 40-nel érzem biztonságosnak a kanyart, 40-nel veszem be. Ennyi.
2022. dec. 13. 16:26
 29/32 anonim ***** válasza:
Van, hogy én sem pont annyival megyek, mint sszabad, nem mondom... busszal mondjuk adott esetben 60. De amit a románok művelnek pl a 4-esen, az túltesz mindenen. Kamionnal előz záróvonalon a sávomban, alig tudtam lemenni 4 utassal a padkára. A másik, igaz, hogy 40-es tábla volt, de indokolatlan, 110 körül mentem, a román meg úgy el mellettem, mint ha állnék...
2022. dec. 14. 05:54
 30/32 anonim ***** válasza:
#30 Az egy külön állatfaj, és a balesetek többségét a 4-esen ők okozzák. Őket mondjuk én is gyorshajtva előzöm ki, mert pl. a román tréleresnél úgy van rögzítve az autó, hogy a közelében sem akarok lenni. Érdekes, Hegyeshalom után hirtelen megtanulnak közlekedni. Rendes rendőri munka kéne nálunk is, és nem lennének ilyenek.
2022. dec. 14. 08:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!