Miért ilyenek a magyar sofőrök?
Októberben tettem le a jogsit és most novemberben vettem meg az első autóm.
Igyekszem betartani a szabályokat de a tisztelt honfitársaimnak nem tetszik ez
Le villognak/Dudálnak ha lakott területen kívül 70-el megyek (60 as táblánál)
Meg úgy mennek mint az idióták.. engem is arra késztetnek hogy hajtsak mint az állat
Már arra a szintre jutottam hogy én is átvettem a stílusukat és lakott területen kívűl 110-el megyek belül meg 70-el
Miért ilyen agyhalottak a magyarok??
Nézegesd, ez csak a múlt heti termés Olaszországból, hogy lásd, milyen szarul vezetnek a magyarok: https://www.youtube.com/watch?v=-QopmxY8gEg
Ez pedig az Egyesült Királyságból szintén a múlt heti: https://www.youtube.com/watch?v=B5YgcIyneVU
Az összes országból vannak dashcam videó összeállítások, de az olasz és a brit sofőr a legtirpákabb mind közül.
"engem is arra késztetnek hogy hajtsak mint az állat"
Nem tudnak arra késztetni. Te hagyod ezt, mert felveszed a kesztyűt. Ha a seggedben megy, mégis mért kellene gyorsítanod? Ez teljesen kifacsart logika. Ha így haladsz, valóban te is olyan leszel hamar :)
Ne vedd át a stílusukat. Én hagyom, hadd előzzenek meg, úgysem szeretem, ha mögöttem jönnek. Néha aztán mosolygok rajtuk, mikor beérem őket a következő lámpánál/faluban.
Így aztán az összes gyorshajtó elémkerül, többet nem zavar, a nálam lassabbakat pedig, ha akarom, megelőzöm, ha akarom nem. Rajtam múlik.
Hogy miert, azt en sem tudom de en is eszrevettem hogy nagyon agresszivan vezetnek a magyarok. Akkor tunt fel miutan mar kulfoldre koltoztem es hosszu ido utan hazamentem latogatoba.
En hagyom hogy megelozzenek de nem megyek azert gyorsabban mert a mogottem levo siet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!