Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért ilyenek a magyar sofőrök?

Miért ilyenek a magyar sofőrök?

Figyelt kérdés

Októberben tettem le a jogsit és most novemberben vettem meg az első autóm.

Igyekszem betartani a szabályokat de a tisztelt honfitársaimnak nem tetszik ez

Le villognak/Dudálnak ha lakott területen kívül 70-el megyek (60 as táblánál)

Meg úgy mennek mint az idióták.. engem is arra késztetnek hogy hajtsak mint az állat

Már arra a szintre jutottam hogy én is átvettem a stílusukat és lakott területen kívűl 110-el megyek belül meg 70-el

Miért ilyen agyhalottak a magyarok??

2022. nov. 21. 18:55
1 2 3 4
 1/32 A kérdező kommentje:
Ja meg mindig a seggemben vannak.. b@sznak a féktávra
2022. nov. 21. 18:57
 2/32 anonim ***** válasza:
95%
Nem jártál te még sokfelé a világban . Vannak jobbak, de a legtöbb nép sofőrjei rosszabbak a magyaroknál. Persze e tekintetben is kevert fajúak vagyunk: elég kooperatív a többség , de arányaiban sok a nyomulós és a kivagyi sofőr is.
2022. nov. 21. 19:00
 3/32 anonim ***** válasza:
100%

Nézegesd, ez csak a múlt heti termés Olaszországból, hogy lásd, milyen szarul vezetnek a magyarok: https://www.youtube.com/watch?v=-QopmxY8gEg

Ez pedig az Egyesült Királyságból szintén a múlt heti: https://www.youtube.com/watch?v=B5YgcIyneVU

Az összes országból vannak dashcam videó összeállítások, de az olasz és a brit sofőr a legtirpákabb mind közül.

2022. nov. 21. 20:21
 4/32 anonim ***** válasza:
23%
Miért rasszistáskodsz, primitív barátom?
2022. nov. 21. 20:50
 5/32 anonim ***** válasza:
100%

"engem is arra késztetnek hogy hajtsak mint az állat"

Nem tudnak arra késztetni. Te hagyod ezt, mert felveszed a kesztyűt. Ha a seggedben megy, mégis mért kellene gyorsítanod? Ez teljesen kifacsart logika. Ha így haladsz, valóban te is olyan leszel hamar :)

2022. nov. 21. 20:58
 6/32 anonim ***** válasza:
100%

Ne vedd át a stílusukat. Én hagyom, hadd előzzenek meg, úgysem szeretem, ha mögöttem jönnek. Néha aztán mosolygok rajtuk, mikor beérem őket a következő lámpánál/faluban.

Így aztán az összes gyorshajtó elémkerül, többet nem zavar, a nálam lassabbakat pedig, ha akarom, megelőzöm, ha akarom nem. Rajtam múlik.

2022. nov. 21. 21:35
 7/32 anonim ***** válasza:
96%
Szuper, 1 hónapos jojgisval fogsz 110-zel és 70-nel gurulni, mert be vagy szarva vezetés közben a többitől. Egy tapasztalt idiótánal csak egy tapasztalatlan idióta rosszabb, főleg a havas ködös nedves úton.
2022. nov. 21. 22:18
 8/32 anonim ***** válasza:
50%

Hogy miert, azt en sem tudom de en is eszrevettem hogy nagyon agresszivan vezetnek a magyarok. Akkor tunt fel miutan mar kulfoldre koltoztem es hosszu ido utan hazamentem latogatoba.

En hagyom hogy megelozzenek de nem megyek azert gyorsabban mert a mogottem levo siet.

2022. nov. 22. 02:10
 9/32 anonim ***** válasza:
100%
Menj át Romániába, majd ott megtudod a tutit...
2022. nov. 22. 06:39
 10/32 anonim ***** válasza:
52%
Mondjuk a sofőrök pont nem ilyenek, max az úrivezetők egy része.
2022. nov. 23. 06:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!