Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Miért ilyenek a magyar sofőrök?

Miért ilyenek a magyar sofőrök?

Figyelt kérdés

Októberben tettem le a jogsit és most novemberben vettem meg az első autóm.

Igyekszem betartani a szabályokat de a tisztelt honfitársaimnak nem tetszik ez

Le villognak/Dudálnak ha lakott területen kívül 70-el megyek (60 as táblánál)

Meg úgy mennek mint az idióták.. engem is arra késztetnek hogy hajtsak mint az állat

Már arra a szintre jutottam hogy én is átvettem a stílusukat és lakott területen kívűl 110-el megyek belül meg 70-el

Miért ilyen agyhalottak a magyarok??

2022. nov. 21. 18:55
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
70%
A kérdező biztos nem foglalkozásként értette a sofőrt.
2022. nov. 23. 10:13
 12/32 anonim ***** válasza:
0%
#11 Akkor a kérdező tanulja meg a szavak magyar jelentését, és fogalmazzon normálisan az anyanyelvén.
2022. nov. 23. 10:17
 13/32 anonim ***** válasza:
74%

A kérdező magyarul beszél, és helyesen. A sofőr nem csak hivatásosat jelent, hanem azt a személyt is, aki a járművet vezeti.

Miért kötekedsz?

2022. nov. 23. 10:23
 14/32 anonim ***** válasza:
0%
#13 Egy, mert ilyen kedvem van. Kettő, csipkebokor vessző. Három, guglizd ki azt hogy sofőr, mesélj, az első három oldalon hány találat nem álláshirdetés/keresés. Aztán guglizd ki, hogy chauffeur, és akár angolul, akár franciául azt a definíciót találod, hogy "aki hivatásosan gépjárművet vezet", vagy "aki gépjárművet vezet, jellemzően munkája részeként". Ha szerinted nem csak hivatásosat jelent, neked is ajánlok figyelmedbe egy értelmező szótárat.
2022. nov. 23. 10:26
 15/32 anonim ***** válasza:
74%

Bolond vagy, ha azt hiszed, meggyőzhetsz egy Magyarországon élő, magyar anyanyelvű embert arról, hogy a sofőr szót senki nem használja szimplán a jármű vezetőjére, hogy nincs is ilyen jelentése.

De ezzel befejezem, mert veled ellentétben én nem akarok kötekedni.

2022. nov. 23. 10:42
 16/32 anonim ***** válasza:
0%
Én nem akarok meggyőzni senkit semmiről, csupán objektíven jeleztem, hogy vagy fals a kérdése, vagy nem jól használja a szót. Van bőven nyelvi meg szóhasználati hiba az országban, nekem meg hobbim ezekért szólni, hülyébb senki nem lesz tőle. Az, hogy neked ez már fél órája szúrja a szemed szimplán egyéni szociális probléma.
2022. nov. 23. 10:51
 17/32 A kérdező kommentje:
Nem kellet volna átvennem a magyar stílust, beleborultam egy árokba egy kanyarnál
2022. nov. 23. 19:38
 18/32 anonim ***** válasza:

Hát ezt mi megmondtuk neked.

Remélem, nem lett komoly bajod!

2022. nov. 23. 20:39
 19/32 A kérdező kommentje:

Ja

A nyárigumi is rásegített

Egy életre elment a kedvem a vezetéstől

2022. nov. 23. 21:46
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Hát, pedig lehet, hogy jobb vezető lettél ettől a kis balesettől, mert feltehetőleg óvatosabb, tudatosabb leszel.

Mindenütt fontos, de a vezetésnél különösen, hogy ne hagy magad belerángatni semmi hülyeségbe. Te csak a saját döntéseidért vagy felelős, de azokért számonkérhető is vagy.

A lóra pedig hamar vissza kell ülni, ugye tudod?

Csak vigyázz jobban.

2022. nov. 23. 22:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!