Lány létemre van esélyem motor jogsit megszerezni, úgy hogy félek tőle, meg aztán klausztrofóbia miatt sem merem felvenni a bukósisakot?
Hat éve van jogsim autóra, eddig balesetmentesen és azóta kb. 50 ezer km már meg van.
Most meg kezdenek érdekelni a motorok, bár még csak szemlélem, mert igazából félek tőlük a hangjától és nem merek senkihez sem felülni mert félek hogy lerepülök róla.
Meg aztán klausztrofóbiám van és eddig nem sikerült felvennem a bukósisakot sem... Tiszta pánikba estem és majdnem kiakadtam, mert rám akarták erőltetni.
A bátyám ismerősei motoroznak és próbálkoztam már párszor ismerkedni a motorral, de eddig sikertelenül és mihelyt beinditják a motort én már szállok is le róla.
Lehet örökre le kell mondanom erről, de még nem adom fel, de nagyon bizonytalan vagyok.
Nem ijesztgetés, ezek tények. Egy műanyag sisak élettartama 3-5 év, de a karbonszálasokból sem vállalnak 5 évnél tovább garanciát. Akkor is ennyi ideig jó, ha évente kétszer használtad.
Egy sisak egy esésre való, ha úgy ütődik, hogy benne a fejed, egyből kuka, de ha üresen leejted mellmagasságból, akkor sem lesz már százszázalékos belül.
És nem, nem véletlen, hogy van sisak 50 meg 200 ezer forintért is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!