Miért az ablakon üvölt ki az ember ahelyett, hogy
megállna, ha gondja van?
Figyelt kérdés
Ha gond van nem az ablakon át kell kiüvölteni, aztán pedig gyorsan elszáguldani. Megállsz, kiszállsz és szépen odasétálsz ahhoz, akivel a problémád van. Ezt a gyors üvöltözés és elrohanás nagyon nem tetszik.
#6 Dehogy fogod megvárni :D Pont ugyanolyan csicska vagy mint bárki más, csak interneten könnyű nagyot mondani.
2022. nov. 1. 20:35
12/33 anonim válasza:
Igazad van kérdező, felesleges. Ha én valakire üvölteni akarnék, az olyan egy aljas mocsok, hogy úgysem tőlem fog tanulni, így kár lenne a gőzért rákiabálni. Tehát tényleg feleslegs. De azt azért megnézem, hogy mondjuk Bp. belvárosában te megállsz, és a másik is megvár hogy "megbeszéljétek", hogy ölte meg egyikőtök majdnem a másikat. :D Elég életszerűtlen.
2022. nov. 1. 20:44
13/33 anonim válasza:
#11 Látom átment az ironia, amivel próbáltam rámutatni a kérdésben felvázolt szituáció abszurditására.
2022. nov. 1. 20:45
14/33 anonim válasza:
#13 Szerintem #8-nak címezte, csak elütötte. Ott menőzött a kérdező, hogy ő isten bizony megvárja.
2022. nov. 1. 20:46
15/33 anonim válasza:
#13 Bocs elírtam, a kérdező #8 " én ígérem, meg foglak várni!" kommentjére reagáltam.
2022. nov. 1. 21:15
16/33 anonim válasza:
8: "ahol a jogos önvédelemre alkalmas eszközök csak egy karnyújtásnyira vannak tőlem"
Kb. mik azok? :P A végén még téged csuknak le 6 évre. :P
2022. nov. 1. 21:15
17/33 anonim válasza:
Mert csak jelezni akarják, hogy valamit szerintük rosszul csinálták, ettől még nem feltétlenül akarnak leállni emberkedni.
Egyébként az a legalja, aki forgalomban kiszáll emberkedni, az ilyen teljesen alkalmatlan a normális közlekedésre, mivel semmi önkontrollja nincsen.
2022. nov. 1. 21:52
18/33 anonim válasza:
#17 Egy rosszabb van. Akit ilyen "atrocitás" ér, és önreflexió helyett idejön anonim sírni-rívni.
2022. nov. 1. 21:55
19/33 anonim válasza:
18:
Az nem rosszabb, mert legalább nem kezdett potenciálisan tettlegességbe, illetve nem veszélyeztetett másokat azzal, hogy kiszállt, a forgalmas út közepén hagyva a kocsiját.
2022. nov. 1. 22:55
20/33 anonim válasza:
Ezt mondjuk én sem értem.
Múltkor is rádudáltam majd agresszívan megelőztem és bevágtam az egyik barom elé mire az meg mellém jön kiordít és olyan gyorsan tovább is megy.
Én meghát visszamosolyogtam rá.
Nem normális az ilyen kiordítozós. Komolytalan teljesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!