Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Volt már olyan életedben,...

Volt már olyan életedben, hogy nem indexeltél?

Figyelt kérdés

-egyszerűen kiesett

-elfelejtetted (aztán pár mp mulva észbe kaptál hogy jujj nem indexeltem)

- nem jött sehol senki (direkt nem indexeltél)

2022. okt. 27. 19:33
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Papnak meggyóntad? Tudod, van egy 11. parancsolat, ami a kőtábláról lekopott, ezért sokan nem is tudják: Kanyarodáskor indexelj!
2022. okt. 28. 11:38
 22/27 A kérdező kommentje:
Amugy nem troll kérdés.
2022. okt. 28. 11:54
 23/27 A kérdező kommentje:

"Ember jelen helyzetben ki foglalkozik ezzel?"

Jelen helyzetben te, hiszen itt olvasgatsz a közlekedésbiztonság rovatban. Nem értem miért baj ha kiírtam a kérdésem, nem azt jelenti, hogy nekem ez a legnagyobb bajom. Ennyi erővel be is zárhatna a gyakori hiszen általában mindenki hülye kérdéseket rak ki amivel magát akarja megnyugtatni. Hidd el van ennél nagyobb gondom is, mindemellett rengeteg embernek segítek. Kis buta suzukis embernek tűnök a kérdésem alapján, tudom, de én ilyen lelkis vagyok sajnos. Ez nem jelenti azt, hogy elmebeteg vagyok és eret vágok egy index elmulasztás miatt, csak rossz érzés számomra sajnos ilyen túl pörgős vagyok.

2022. okt. 28. 12:04
 24/27 anonim ***** válasza:
Nekem sose volt még, álmomban is mindíg indexelek.
2022. okt. 29. 16:53
 25/27 anonim ***** válasza:

" mindemellett rengeteg embernek segítek "

Na mégis miaz ebben amivel segítesz???

2022. okt. 29. 16:55
 26/27 A kérdező kommentje:
De te minek vagy itt ha ennyire ideges vagy ettől a kérdéstől? Nem csak én vagyok hülye aki kiírja hanem aki válaszol rá pedig ideges tőle az is.
2022. okt. 29. 17:26
 27/27 anonim ***** válasza:

Volt talán 2-3 alkalom, de velem nagyon komolyan megtanították a használatát, és úgy általában a szabályokat.

Gyerekként imádtam elhagyott helyeken vezetni. Erdei földutak voltak ezek, de tele kereszteződéssel, mindennel.

Nem ritkán hónapokat vártam egy ilyen alkalomra.

Apám oktató volt, minden szabályt elmagyarázott, azt is melyik miért úgy van, ahogyan.

Ahogy bármi olyat elrontottam amivel mást veszélyeztetnék, tehát ami egy vizsgán bukó lenne, úgy tudtam mi következik: félreállunk, ha kell kiszállunk megnézni a helyzetet, a szabály újbóli elmagyarázása, pontos indoklás miért van úgy... majd kiszállás, helycsere, és megyünk haza.

2022. okt. 31. 13:03
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!