Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Mi a teendő, ha vasúti átjárón...

Mi a teendő, ha vasúti átjárón megyek át, de pont abban a pillanatban vált pirosra a lámpa, amikor közvetlenül az átjáróba értem és nem tudok megállni?

Figyelt kérdés
Persze normál sebességgel, kb 30-as tempóval. Satuféket mégsem nyomhatok és nem is gurulhatok vissza. Ilyenért megbüntethetnek? Hiszen sárga lámpa nincs az átjáró előtt, ami jelezné hogy piros lesz.
2022. okt. 25. 08:05
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
95%
Hát nekem apa rendőr, ha bemész hozzá egy ilyennel úgy kiröhög, hogy figyelmeztetés helyett elküld a bolondok házába 😂😂😂 Friss jogsisként csináltam pár butaságot, most, hogy mondod nem is értem, hogy apa miért nem záratott börtönbe amikor mindent látott. Szerintem bűn részesként őt is ki kellene hallgatni.
2022. okt. 25. 11:02
 12/13 anonim ***** válasza:
39%
'Nekem apa rendőr'-Apám rendőr...Egyébként nem kell halálosan komolyan venni mindent amit itt olvastok...
2022. okt. 25. 11:41
 13/13 anonim válasza:
Semmi
2023. szept. 6. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!