Mit tegyek, ha nagyon szomorú vagyok mert béna voltam?
Figyelt kérdés
Ki akartam kerülni egy kocsit, ami az út szélén állt. Nagyon messze volt még a szembe jövő, szinte az utca másik végén állt. Viszont én nem láttam, hogy a kikerülni kívánt autó előtt még 3 másik áll. Az a kocsi amit kiakartam kerülni egy nagyobb dobozos volt. Szóval azért is nem láttam. Hát belekezdtem, és sikerült is, nem történt semmi baj, sem dudálás semmi, pont vissza tudtam térni még kényelmesen a sávomba. De akkor is szomorú vagyok mert most egy centizgető felelőtlen embernek érzem magam. 2 éve vezetek, mindig nagyon figyelek soha nem volt még velem ilyen. Olyan rossz érzés, hogy baleset is lehetett volna. Mi van, ha a másik gyorsabban jön, vagy valami. Furdal a lelkiismeret azóta.2022. okt. 24. 16:18
2/4 anonim válasza:
Nem tanultad meg KRESZből az ilyeneken nem rágodni kell hanem tanulni belőle, hogy legközelebb ne történjen ilyen?
3/4 A kérdező kommentje:
De megtanultam, csak nem gondoltam hogy egy kocsi helyett majd egy sort kell kikerülni. Mint írtam nem láthattam. Később elmentem arra újra, tényleg nem lehetett látni... Ez persze nem mentesít semmi alól. Legközelebb nem kezdek bele mert sose lehet tudni. De nem éreztem azt akkor, hogy veszélyes lenne. Csak soha nem volt még hozzám szembe jövő ennyire közel. Lehet túl parázom de szeretnék nagyon biztonságosan közlekedni erre becsúszik egy ilyen.
2022. okt. 24. 16:54
4/4 anonim válasza:
maradj akkor otthon
ultrabiztonságos
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!