Akkor is a kereszteződésig tart a KRESZ táblák hatálya, ha a kereszteződésnél mindössze egy gyalogos forgalomra szolgáló út keresztezi a mi utunkat?
Figyelt kérdés
2022. okt. 23. 15:32
1/47 anonim válasza:
Hát, én még nem láttam ilyen kereszteződést.
2/47 A kérdező kommentje:
Akkor menj el szemészhez.
2022. okt. 23. 15:50
4/47 A kérdező kommentje:
Nem, inkább megvárom közlekedésben nálad tapasztaltabbak válaszát.
2022. okt. 23. 15:58
5/47 anonim válasza:
Nézd meg a kereszteződés fogalmát... Az nem számít kereszteződésnek.
6/47 A kérdező kommentje:
Megnéztem és annak számít.
2022. okt. 23. 16:20
7/47 anonim válasza:
Valaki nagyon megbántotta a kérdezőt, igen harapós kedvében van. Szerintem adjunk neki igazat, akármit is ír, attól majd megnyugszik.
8/47 anonim válasza:
A gyalogosan elsőbbsége van gyalogátkelőhelyen ( táblával ÉS zebrával is jelezni kell!!!), illetve kanyarodó járművel szemben lakott területen kívül, zebra hiányában is...
9/47 anonim válasza:
Ha kereszteződésnek számít, akkor feloldja a kresz táblákat, amiket egy kereszteződés felold.
10/47 anonim válasza:
Nem, az nem kereszteződés. Az nevezhető kereszteződésnek ha két járművek számára épített út találkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!