Mit jelent az, az oktató mondja a friss tanulónak, "nem fejjük a kormányt"?
Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 12:28
1/16 anonim válasza:
Hogy szó szerint olyan mintha tehenet fejne. Nos és mint csinál aki fej? Kicsiket mozdít (5-10 centit), és aztán újra fogja, jelen esetben a kormányt, és megint mozdít rajta, teszi ezt mindkét kezével.
2/16 A kérdező kommentje:
A' értem, köszi!
2022. okt. 19. 12:43
3/16 anonim válasza:
Nekem a tuszkolja szót használta. Nem biztonságos úgy vezetni, hogy mindig csak egy kicsit arrébb fogod a kormányt, hanem kisebb irányváltoztatásnál a kezed marad helyben, csak a kormányt fordítod, jelentősebbnél meg keresztbe fogsz.
Itt pl. rögtön az elején láthatod, hogyan helyes:
6/16 qkker1 válasza:
Mert Magyarországon nem ez az elfogadott!
7/16 anonim válasza:
Ha a kormány tartós elengedésére gondolsz, azt nyilván nem. Nincs hangom, nem tudom miért teszi. Gondolom, hogy csak demonstrálja, hogy jó futómű mellett visszaforog, és nem kell ezerrel markolni, és erőből forgatni.
Az első másodperceket néztem csak, és az korrekt.
8/16 anonim válasza:
Használj nagy mozdulatokat, ne piciket tekerj.
9/16 A kérdező kommentje:
3, jó az a videó értem a lényeget, köszi!
2022. okt. 19. 13:16
10/16 anonim válasza:
Kb, amikkor túl lent fogod a kormányt (10 és 2 óra helyett 9 és 3 óránál) és egyszer balra egyszer jobbra mozdítasz rajta kicsit, mintha tehenet fejnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!