Ez is büntetendő szabálysértés?
Ha nem telefonozok vagy matatok vezetés közben, hanem csak a navigációra vagy a klímapanelre nézek egy pillanatra vagy megnyomok egy gombot a középkonzolon és pont kiszúrja egy rendőr.
Ez is ugyanúgy büntetendő mint a vezetés közbeni telefonálás?
#9 vagyok.
Ezzel azt akarod mondani, hogy az említettek közül soha nem nyúltál fűtés konzolhoz, ablaktörlőhöz/ablakmosóhoz, rádióhoz, stb?
Nem vettél elő papírzsebkendőt és Pesttől Győrig csöpögött az orrod?
Nem hajtottad le a napellenzőt, inkább mentél vakító fénnyel szemben?
És én vagyok idióta? :)
#12: Te nem idióta vagy, hanem egy ótvar élettelen senki proli, aki azzal próbálja csillapítani a saját sikertelenségének kínját, hogy arc nélkül szól be vadidegeneknek teljesen indokolatlanul.
Bárcsak inkább szimplán csak idióta lennél.
Elég zaklatott lélek lehetsz, ha egy egyszerű kérdésre is csak ilyen habzó szájú választ bírsz adni.
Ha megnyugtat, csak fröcsögj tovább. Páááá.
11, " Ha tartósan elvonja a figyelmed vagy akadályoz a biztonságos vezetésben, akkor az "
Nem kell tartósan elvonja, ha 2 mp-ig nem előre nézel már akár 40-50 m-t is megteszel így .
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!