Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Volt már road rageban részed?

Volt már road rageban részed?

Figyelt kérdés
Leírnád?
2022. szept. 23. 13:35
 1/8 anonim ***** válasza:
15%
leírnád magyarul?
2022. szept. 23. 13:41
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Egyszer. Ismeretlen hegyi kis falucska a Mátrában, egyenesen ment az út, jobbról torkolat és onnan volt elsőbbség, de amerről én jöttem takarva volt a tábla, szóval nem tudhattam, úgyhogy mentem normálisan, motoros meg majdnem kivágott elém. Azt hittem valami tipikus idióta fiatal, aki nem figyel, szóval még be is intettem, amit nem kellett volna még akkor sem ha igazam lett volna, ez igaz. Utánam jött nagy hanggal, megálltunk, megbeszéltük, konstatáltuk a probléma forrását, kész.
2022. szept. 23. 13:58
 3/8 anonim ***** válasza:
77%

Volt. Egysávos egyirányú úton parkolóhelyet kerestem, a paraszt a seggemben jött, még jobban lassítottam, indexeltem is, erre belefekszik a dudába. Én meg bemutattam neki, aztán amikor leparkoltam, már nem sietett, hanem megállt az út közepén és odajött, hogy szálljak ki, még az ablakba is beleboxolt. Na én azért ennyire nem vagyok hülye, hogy egy ilyen fåszság miatt összeverjek valakit (meg ugye a pozícióm miatt az elsőt én kaptam volna óhatatlanul), úgyhogy megvártam, míg a többiek ledudálják a gecïbe.

A másik meg egy bringás volt, aki nem adott elsőbbséget nekem egy kerékpárút-átvezetésnél, ledudáltam, majd forgalmi okból megálltam, ez meg odajött, leszállt és izomból nekigurította a bringáját az autómnak. Bátor volt, mert utána azonnal elhajtott, pedig felajánlottak, hogy hívjunk rendőrt.

És van egy bónusz is, ahol a szomszéd sávban kakaskodó két paraszt kezdett kergetőzni meg pár lengő is elindult, aztán majdnem az én kocsimra estek rá.

2022. szept. 23. 14:05
 4/8 A kérdező kommentje:

"leírnád magyarul?"

magyarul nem tudom lefordítani a road rage kifejezést.

2022. szept. 23. 14:11
 5/8 anonim ***** válasza:
59%
Út düh
2022. szept. 23. 14:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Volt hát, folyton felb*szom az agyam a sok fogalmatlan vagy menőző gyökéren. De mivel én vagyok a motoros, következő percben már kénytelen vagyok elfelejteni, mert az útra figyelek. Aztán persze elég gyorsan utolérek még egy közlekedni képtelen hülyét, akire megint dudálhatok.
2022. szept. 23. 17:22
 7/8 anonim ***** válasza:
47%

Volt

2x2 sávos út, útépítés miatt terelés bójákkal. Amint a terelésnek vége már váltanám a sávot és mennék ki a külsőbe mire hirtelen a mögöttem lévő autós is ugyanezt csinálja csak sokkal agresszívabb és az utolsó bóját is majdnem fellöki. Én finom mozdulattal visszakorrigáltam magam a belső sáv közepére mivel összeütköztünk volna de az igazságérzetem csak nem engedett így a gázra léptem és mikor mellé értem ledudáltam majd bevágtam elé.

Ezután én pirosat kaptam, ő pedig lefordult jobbra a kanyarodó sávon de amikor mellém ért akkor bemutatott és visszadudált.

Én meg csak rámosolyogtam. :)

2022. szept. 24. 03:23
 8/8 anonim ***** válasza:

"Én meg csak rámosolyogtam. :)"

Megjegyzem, ez egy jó módszer, mert ezzel nem tud mit kezdeni a másik :) Kedvesen integetni is kell :)

2022. szept. 24. 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!