Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Ideges lennél, ha a bénázásod...

Ideges lennél, ha a bénázásod felkerülne a netre?

Figyelt kérdés
Nem durva balesetekre gondolok, hanem pl. egy szerencsétlemül kivitelezett parkoláshoz/parkolóból kitolatáshoz. Nekem volt olyan, hogy az üres parkolóban hajnalban, ahol már kb. 100 milliószor + 1-szer álltam meg, nyomtam meg a kocsi hátsóját. Oszlopnak faroltam. Aztán este láttam a neten egy hasonló videót, és rögtön elkezdtem pörgetmi magamban, hogy csak nem vett fel senki. Azóta minden ilyen apró bénázásnál reménykedem hogy nem vesz fel senki. Ti mit tennétek?
2022. szept. 20. 11:44
1 2
 11/20 NTBS ***** válasza:
29%
Nem.
2022. szept. 20. 14:10
 12/20 A kérdező kommentje:
Amúgy kíváncsi vagyok, ki pontozza le az összes hozzászólást. Én mindenesetre mindenkinek nyomtam egy zöldet, jó fejek vagytok. Kicsit megnyugodtam.
2022. szept. 20. 14:53
 13/20 anonim ***** válasza:
29%

Engem inkább az zavarna, ha a bénázásomat összemosnák a bunkó magatartással. Például idegen helyen elcseszem a helyezkedést egy járműosztályozó előtt és elgurulok a nekem megfelelő irányban várakozók sora mellett, majd bekéredzkedek. Ilyen szituban nyilván van egy sor autós, aki tolakodó parasztnak tekint és nem segít, így viszont ha nem akarom ítéletnapig feltartani a sort, akkor muszáj kicsit határozottabban elkezdeni húzni az autót a másik sáv felé. És innentől kezdve biztosan nem szeretnék semmilyen felvételen szerepelni, hiszen egyértelműen pofátlannak néz ki az, amit egyébként teljesen rossz szándéktól mentesen tettem.

A lepontozós fåsz meg menjen a kûrva anyjába.

2022. szept. 20. 15:58
 14/20 anonim ***** válasza:
40%
Nem örülnek, de egy nemhiszemel-lel túllepnek.
2022. szept. 20. 17:07
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
Én jót röhögnék magamon. :D
2022. szept. 20. 17:49
 16/20 anonim ***** válasza:
57%
A rossz marketing is marketing. Videó mondjuk nincs róla, én a 10 méter széles helyen saroktolattam egy parkolóhelyre úgy a tsz-ben előző éjjel hosszú vezetés és 3 óra alvás után, hogy a három autónyi hely szélére érkezve végighúztam a kocsi oldalát egy ekén. Ha lenne videó, most küldözgetném mindenkinek röhögve. De már a manőver közben röhögtem magamon, hogy bárhova állhattam volna, de én tolatva akartam beállni és minél közelebb a mezőgazdasági géphez, hogy sok hely maradjon másoknak.
2022. szept. 20. 18:08
 17/20 anonim ***** válasza:
0%
#12 Én pl. lepontoztam egyet, mert az "ilyent", "olyant" szavak nem az irodalmi magyar részei, ha már írásban kommunikál valaki, legyen ennél kulturáltabb. Meg lepontoztam a sávba pofátlankodót is, mert hiába ismeretlen a helyen, inkább menjen 60 helyett 50-nel, olvassa el a táblát, soroljon be időben, tanuljon meg közlekedni. Én speciel beengedném magam elé, de ha velem történne ilyen, ha már rossz sávban vagyok, lekanyarodok annak megfelelően, GPS újratervez, várost nézek, nem akadályozok másokat. Azért szeretem a közlekedés témát ezen az oldalon, mert belelátok azoknak a lelkébe, akik rendszeresen szabálytalanul majdnem elcsapnak, kifordulnak elém, indexet nem ismerik, bunkók, táblákat nem ismerik, távolságot-sebességet felmérni nem tudnak, tehát szimplán hülyék a közúthasználathoz.
2022. szept. 20. 18:12
 18/20 A kérdező kommentje:
Én friss jogsisként nagyon szomorú lennék.
2022. szept. 20. 19:27
 19/20 anonim ***** válasza:
80%
Én röhögnék és körbeküldeném a haveroknak
2022. szept. 20. 20:08
 20/20 anonim ***** válasza:
79%

Azért meg lehet különböztetni, hogy valaki elnézte a sávot vagy pedig pofátlan. Akin látszik a tudatosság, aki elmegy a várakozó sor elejéig, azt biztos, hogy nem engedem be, sőt rádudálok arra, aki beengedi az ilyet. Ne az én időm kárára legyen balek! A postán sem viselném el, ha néhány lúzer beengedne pár pofátlant elém.

Aki elnézi a sávot, az általában azonnal megpróbál korrigálni, nem megy el a sor elejéig, és láthatóan nem lendületből akar bemenni.

2022. szept. 20. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!