Nem durva balesetekre gondolok, hanem pl. egy szerencsétlemül kivitelezett parkoláshoz/parkolóból kitolatáshoz. Nekem volt olyan, hogy az üres parkolóban hajnalban, ahol már kb. 100 milliószor + 1-szer álltam meg, nyomtam meg a kocsi hátsóját. Oszlopnak faroltam. Aztán este láttam a neten egy hasonló videót, és rögtön elkezdtem pörgetmi magamban, hogy csak nem vett fel senki. Azóta minden ilyen apró bénázásnál reménykedem hogy nem vesz fel senki. Ti mit tennétek?
És ha mégis, akkor mi van? Kit érdekel? Senki sem hibátlan, senki sem tökéletes, mindenki hibázik. Akik ilyeneken nevetnek, vagy hasonló, na azok véleménye számít legkevésbé.
2022. szept. 20. 11:54
2/20 anonim válasza:
Zavarna, de nem lennék miatta öngyilkos…
2022. szept. 20. 11:57
3/20 anonim válasza:
Amúgy nem teheti ki sehova ahol látszik rendszámod, arcod stb, úgy még nem hinném,hogy felismer valaki, hacsak nem valami egyedi járgányod van.
2022. szept. 20. 11:57
4/20 anonim válasza:
Semmit nem tennék, ha nem vagyok azonosítható. Egyébként ha ezen az eseten agyalsz, mit tehet pl. az a nő, akinek 7 perc is kevés volt arra, hogy a budai alsó rakparton, forgalommentes időszakban megforduljon? Mert ilyent is lehet ám látni. Meg olyant is, aki áll az üzlet előtt, majd berombolva mindent összetör, ez után kövér gázzal ki, szétszaggatva két másik kocsit, és a végén lógó sárhányóval, behorpadt tetővel ezerrel elhajtott?
2022. szept. 20. 12:03
5/20 anonim válasza:
Nevetni kell magadon, nem a világ vége egy eltolt parkolás. Nekem még josgim sincs, te biztos ügyesebben vezetsz nálam.
Az én párom is rátolatott a Lidl parkolóban a villanyoszlopra pedig vagy 20 éve van jogsija és jól is vezet... az oszlop meg majdnem kidőlt 😆 A szemben lévő kocsiban pont ült egy pasi, az arcát látni kellett volna mikor meglátta hogy megbillen az oszlop 😂
2022. szept. 20. 12:14
6/20 anonim válasza:
Még örülnék ia a hírnévnek 🤣 Láttam kamionszimulátor bajokat a YouTube-on. Multiban felveszi a játékos az egész utat és ha lát érdekes, vagy idióta vagy vicces sofőrt (valami hülyeséget csinál), azt kiteszi YouTube-ra. Ha multizni támad kedvem és rá ismerek, biztos hogy lesz szándékos kacsázás vagy valami, hátha bekerülök én is. Ha majd lesz jogsim és rá ismerek egy valóságban egy bakifelvevőre, lehet valami veszélytelen, de paraszt dolgot vagy töketlenséget csinálok, hogy kikerüljön a YouTube-ra 🤣
2022. szept. 20. 12:32
7/20 anonim válasza:
igen , utáltam amikor felkerült a netre a balatoni hummerem
2022. szept. 20. 12:37
8/20 anonim válasza:
és ha valaki felvesz, akkor mi van? elárulom: semmi.
2022. szept. 20. 13:00
9/20 anonim válasza:
Ahogy itt írták is, a felvételt csak úgy lehet közzétenni, hogy nem vagy rajta azonosítható. Emiatt tehát valószínűleg nem kell aggódnod. Egyébként bénázást kitenni szerintem bunkóság, mert bármelyikünk bénázhat.
Az a baj, hogy sokan egy kalap alá veszi az alkalmilag bénázó és a pofátlan, veszélyes sofőröket. Az utóbbiak műveleteit jó, ha minél többen közzéteszik, mert talán van némi visszatartó ereje – még úgy is, hogy a személyiségi jogok a potenciális gyilkosokat is megilleti, akár a társadalmi érdeket is felülírva.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!