Egyetemen a szabvál tárgyak is felkerülnek az elearningre?(Debreceni)
Sziasztok
ahol van elearning felület és a kurzusokhoz feltöltött előadás anyag, ugye amik a mintatanterv szerintiek, oda feltöltik a szabválokat is? mármint létrehoznak külön kurzus neki?
az a problémám akadt, hogy van egy szabvál nyelvi tárgyam, és egy időpontban van egy másik szabvállal, viszont semmiképp sem szeretném egyiket sem leadni, plusz kellenek is a szabválokból a kreditek, és nem nagyon enged a neptun mást felvenni
talán az nem is lenne gond ha nem vagyok jelen mindig az előadásokon, csak az anyagot nem tudom honnan tudnám megszerezni a vizsgához való felkészülésben, és a többi hallgató közül senkit sem ismerek, valamint nem hiszem hogy bárki örülne neki hogy ő bejár, én nem és el kell küldözgetnie az anyagot
vagy egyetemen mennyire lehet ilyet kérni a másiktól? nem egy-egy alkalom lenne hanem ugye egész félév
köszi!:)
igen egyébként szerintem is ez lenne logikus, csak ennél az egyetemnél nem lehet tudni sajna, én másik campuson vagyok, és tavaly külön kellett emailezgetni az ügyintézőknek, hogy a kurzusokhoz adjon már hozzá minket, mert semmi nem volt elérhető az elearningen
valamint itt most úgy lenne hogy a nyelvi kurzus a másik campuson van, és másik szabvál meg debrecenben
#5 ez nagyon jól hangzik :D pedig a másik szabválom már lenne most pénteken, és szinte 100% hogy nem tudok ott lenni, szóval érdekes lesz
már gondolkodtam rajta hogy le kéne adni
#6 az összes? nekem még egy sem :( tavaly nagyjából októberre lett meg :D
most más az ügyintézőnk, a többiek már írtak neki de semmi konkrétummal nem szolgált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!