Törted már össze az autód saját hibádból?
Figyelt kérdés
Milyen körülmények között? Mit éreztél utána?2022. szept. 8. 17:43
1/7 anonim válasza:
Törtem, de szerintem összességében nem többet mint más. 8 év alatt talán 200ezret költöttem javításra, amit én barmoltam el. Viszont hozzá kell tegyem, hogy mindig is olcsó autóim voltak, egy modern autót már nem ennyibe kerülne javítani.
2/7 anonim válasza:
Beletolattam egy fába és összetörtem az egyik hátsó lámpát a Wagonon. Szó szerint WTF pillanatot éltem át, mert közel s távol nem volt egy autó vagy ember sem, egyszerűen csak elbalfašzkodtam a dolgot. Tízezerért kicseréltem magam és 15 éve balesetmentes vagyok.
3/7 anonim válasza:
Olyan nagyon nem.
A hátsó lökhárítót húztam meg egyszer, még friss jogsisként neki tolattam egy beton kerítés lábazatnak. Törni nem tört csak a festéket húzta le.
4/7 anonim válasza:
Olyan volt, hogy egy kukának nekimentem, de mivel üres volt, meg sem karcolta. Annyira nem érdekel hogy néz ki a kocsim, vigyen el A-ból B-be minél kevesebb ráköltéssel és működjön benne minden ami kell. Megkarcolnák az autómat, kifizettetném és úgy hagynám. Nem hatna meg. Ha működésében tenne vele valamit, az viszont nagyon zavarna…
5/7 anonim válasza:
A régi Toledónál defektet cseréltem az első futómüven és kicsúszott az emelő a kocsi lezökkent a földre és csúnyán sérült a sárvédő.
A mostani autómra már vigyázok. :)
6/7 anonim válasza:
Igen, leírtam az előző kérdésednél hogyan. Baromi mérges voltam, mert papíron 100% az én hibám, gyakorlatban meg 50-50%, nem tudtam kivédeni egy hülyét.
7/7 anonim válasza:
Télen felkíváncsiskodtam négyévszakossak a bükki panorámaútra, nem gondoltam, hogy más utakkal ellentétben az egyáltalán nem lesz letakarítva. Már az út kétharmadánál jártam, amikor a sokadik ugyanolyan kanyarban túl sok volt az amúgy óvatos tempóm is és megindultam a szalagkorlát felé. Majdnem megfogott a nyom szélén felgyűlt hókupac, de azért a jobb hátsó lökhárító csak hozzáért a szalagkorláthoz, amitől persze az eleje is rácuppant a következő pillanatban. Iszonyú bénának éreztem magamat, de nem a baleset miatt, hanem azért mert nem túl okosan választottam útvonalat. (Ami tényleg álomszép havazás után.)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!