Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Lehet végighajtani járdán...

Lehet végighajtani járdán bármilyen motorral?

Figyelt kérdés
Nem gyerekjátékra gondolok itt, és rendesen, közlekedve. Szabályos vagy lehet rá rendőrt hívni, ha már majdnem elütött valakit?

2022. szept. 5. 04:13
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Így igaz! De nem tudta fogni a gyerek kezét, hát jött ki, mint kisbarom. Két keze a biciklin nyilván. Inni nem itatták alkohollal gondolom. Mindenesetre nekik állt feljebb, amíg az amúgy is beteg asszony sírva roskadt az oldalsó padra. Csontritkulásos hölgy, nem volt neki kellemes. A mentő kiment egyéb iránt, de őket (is) majdnem megverte ez a nem a napon barnult "család"... A többit nem tudom, mi lett.
2022. szept. 6. 01:15
 12/20 anonim ***** válasza:
Nyilván nem lehet jardán motorral közlekedni. Ahol teljesülnek a motorral jardán parkolas feltételei, ott azert előfordul hogy felgurul óvatosan, hiaba nem szabadna, sokkal eletszerűbb, mint egy forgalmas utszakaszon leszállni, blokkolni a forgalmat és feltologatni. Mindezt persze a gyalogosokra maximális odafigyeléssel, nem zavarva.
2022. szept. 11. 07:32
 13/20 anonim ***** válasza:
Na, aki négyes választ leszavazta gondolom meg is indokolja :)
2022. szept. 11. 19:47
 14/20 anonim ***** válasza:
61%
#13 Bár én felszavaztam, megindoklom: sokan nem szeretik, ha rávilágítanak a szabálytalanságaikra.
2022. szept. 11. 20:18
 15/20 A kérdező kommentje:

Elvből senkire sem szavazok, de úgy látom nálatok minden erről szól.

Ha ettől boldogabbak lesztek, én felpontozom és nyomok pipát. ✅

Peace!

2022. szept. 11. 20:25
 16/20 anonim ***** válasza:
Kérdezőként nem is kell szavaznod, tekintve, hogy elvileg azért kérdeztél, mert nem tudod a választ. A szavazásnak az lenne a lényege, hogy számodra mint kérdezőnek árnyalja a képet, hogy a sok válasz közül a többi válaszoló, illetve nem válaszoló, de idetévő emberek melyiket hogyan értékelték; ahogy facebookon is ha sok a komment, a legtöbbet lájkolt kerül felülre.
2022. szept. 11. 20:38
 17/20 A kérdező kommentje:

16!

Értem, köszönöm. Pár hete vagyok itt csupán. Teljesen világos, de azoknak nem, akik fel meg le akarnak pontozódni vagy mi... Majd átnézem, hogy mi jár a minél több pontért/százalékért, aztán ebből is tanulok valamit.

2022. szept. 11. 21:43
 18/20 anonim ***** válasza:
61%
Gyerekmotorral igen, mert azzal meg közúton tilos közlekedni.
2022. szept. 12. 06:14
 19/20 anonim ***** válasza:
61%
#17 Semmi, csak az öt pipa kitöltöttségén látod, a válaszoló általában milyen válaszokat ad mások szerint, "mennyire megbízható". Persze itt mindenki a magáét hajtogatja és lepontoz bárkit, akivel nem egyezik a _véleménye_, a tények meg mehetnek a fenébe. :) Régen az volt odaírva pipák helyett, hogy "A kérdező x%-ban hasznos válaszokat ad."
2022. szept. 12. 10:00
 20/20 A kérdező kommentje:
19, az jobb lenne most is, de válaszokból is érződik, hogy ki az, aki ért az adott témához és ki nem. :)
2022. szept. 12. 16:58
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!