Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » A taxisoknak mindent szabad?

A taxisoknak mindent szabad?

Figyelt kérdés
Ahányszor Pesten taxit látok, szinte mindig megszeg egy vagy több KRESZ-szabályt (még ha parkol, akkor is általában tilosban). Saját szememmel láttam olyat is, hogy egy csapat rendőr akart átmenni a zebrán, és a taxi még nekik is b...tt megállni. Mégis állandóan sír a szájuk, és ami a legmeghökkentőbb, hogy el is érik, amiért picsognak. Miért nem csinál velük valamit a kormány vagy a rendőrség? Milyen kapcsolataik lehetnek?
2022. aug. 9. 18:52
 1/8 anonim válasza:
11%
Klárika el fogja számoltatni a taxisokat ha nyer legközelebb.
2022. aug. 9. 18:54
 2/8 anonim válasza:
16%
A taxis sztrájkon megmutatták az erejük egy életre. Ha akarják nem lesz kenyér se napokig
2022. aug. 9. 18:59
 3/8 anonim ***** válasza:
97%
2# sőt!,még a föld forgását is megállítják
2022. aug. 9. 19:04
 4/8 anonim ***** válasza:
70%

A taxis egy külön állatfajta.

Agresszív primitív barmok.

2022. aug. 9. 20:53
 5/8 anonim ***** válasza:
48%

Azért mert korruptak.

Tőlük kapják a rendőrök az infókat drogokról, sötét alakokról, prostikról, stricikről stb.

2022. aug. 9. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:
87%
Látod, a taxisoknak tényleg sok mindent szabad. Orbánnak tele a gatyája tőlük és ettől olyannyira hánynom kell, hogy a jómúltkor inkább 3 átszállással kavarodtam haza éjszaka, mintsem bármelyiknek is pénzt adjak.
2022. aug. 10. 06:29
 7/8 anonim ***** válasza:
Igen, úgy néz ki. Ráadásul direkt bosszantják az embert, cikáznak.
2022. aug. 10. 07:37
 8/8 anonim válasza:
75%
Én se értem mit vannak oda a taxisokert. Kész röhej, hogy erősebb az érdekképviseletük, mint mondjuk az egészségügyi dolgozóknak, vagy rákos gyerekeknek. Egy csapat fura, magányos 50-es férfinek.
2022. aug. 11. 13:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!