120/125-ös sebességgel haladhatok az autópálya külső sávjában?
Haladhatsz, nem tiltja semmi.
Ez az ország legforgalmasabb szakasza, jelentős kamionforgalommal, nem fogod tudni tartani a 120-as tempót. 100 méterenként be fogsz ragadni egy kamion mögé 90-nel.
Ritkán mennék autópályán, ezért nincs pályamatricám. Neked kell majd néhányat venni, helyedben ezek árát üzemanyagra költeném.
Elméletben ugyan pályázva egy órával hamarabb érnél célba, ha ... ha épp nem kerülsz baleseti dugóba. A 81-esről Dunaföldvárnál vennél egy balkanyart, át a Dunán és egyenes út Kecskemét. Ez csak 10 km-rel hosszabb.
#16: azért egy 10 napos matricát megér a mutatvány.
Országúton falvakon városokon át tapasztalatom szerint 60 km/h ÁTLAG sebességet lehet hozni, autópályán/autóúton a 100 km/h megvan, ha nem kerülsz baleset miatt dugóba.
Az általad ajánlott utvonal 2 óra helyett több, mint 3 a google szerint is.
18
"Elméletben ugyan pályázva egy órával hamarabb érnél célba, ha ... ha épp nem kerülsz baleseti dugóba." - írtam.
Én is pályán mennék.
Kicsit rövidebb is és jelentős az időnyereség, oda-vissza kb. 2-3 óra. Nekem így már simán megérné 4 ezer forintért a 10 napos.
#19: A főúton is ugyanúgy lehet baleseti dugó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!