Kezdőoldal » Közlekedés » Közlekedésbiztonság » Autópályán a villogtatásnak...

Autópályán a villogtatásnak mi értelme van?

Figyelt kérdés
Arra gondolok mikor egy kamionsort előzők, a kamionok 3 méterre egymástól mennek és jön egy német prémium kocsi, vadul villog 2 méterre mögöttem. Sosen satuzok le 90re és vágok be 2 kamion mögé, az életem fontosabb ennél. Szerintem mások sem satuznak le. Akkor miért csinálják? Sőt mások ablakmosó folyadékkal, ködlámpával és lassítással "vágnak vissza".
2022. júl. 3. 12:35
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
50%

A villogás nem szép dolog, ahogyan a locsolás, ködlámpa, féklámpa villogtatás sem.

Rengeteget autópályázom (7-8 ezer km/hó), nem vezetek lassan, de ha látom, hogy valaki gyorsabb, akkor elengedem. Deffenzív vezetés. Nem állok le vele harcolni. Utolért, tehát gyorsabb. Az ő élete, pénze, jogosítványa. Menjen.

okt. 7. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!