Autópályán a villogtatásnak mi értelme van?
Ha GPS szerint 140-el megyek, akkor nem érdekel a mögöttem jövő. Nem tatom fel, mivel maximum 130-al mehetne.
Ha nem fér a bőrébe, akkor figyelmeztetési fokozatok:
- hátsó ködlámpák
- bal lábbal félpedál, csak annyira, hogy világítson a féklámpa, fékhatás nincs
- hátsó törlő mosó, ha két méterről tol, neki is jut bőven.
És ha elfogy a kamionsor, akkor egy irányjelzést követő lassú komótos lehúzódás, hogy a kamionost se zavarjam azzal, hogy bevágok elé.
11-es, te egy igazi okostojás vagy!
Rámosod az ablakod, ezzel megbünteted nem?!
A videót meg rakod fel a BPA-ra, hogy büntető fékeztek előtted.
Egyébként nem értem, ha valaki rád MER villantani, te miért vagy egyszerre a plafonon?!
Gondolom jobbra húzódási lehetőség volt és te elmentél mellette...
Addig vettem komolyan amíg nem kezdte el írni hogy GPS szerint 135
Csak a szokásos provokatív kérdés
#15 csak nem betalált, sietőske?
Miért is kéne elvenni a jogosítványomat? Büntetőfékeztem? Nem.
Veszélyeztette egy (hozzád hasonló) állat az életemet? Igen.
Egyébként eddig 90%-uk már a ködzárófényt is értette, nem tudhatták, hogy nem fog büntetőfék következni. Csak egy finom utalás arra a ködzárófény, hogy a féklámpa is villanhatott volna, erőteljes fékhatás kíséretében.
Jogom van megvédeni a saját testi épségemet az ilyen vezetésre alkalmatlan szociopatáktól. Az nem opció, hogy beszorítsam magam cipőkanállal a 90-el vonatozó, 5-6 méter távolságot tartó kamionok közé. Remélem egyszer te is viszontlátod magad a "civil pofátlan(tan)ítás" sorozatban.
Egyébként ha lenne kamerám, már csak a dokumentált 2 méterről tolásért is eljárás indulna. Ha lesz kamera, menni is fognak a felvételek a megfelelő helyre...
Nehez ügy ez a palya dolog. Az emberek 99,99%-a nem az elmenyert megy rá, hanem azert hogy eljusson A-bol B-be. En sem szeretem ha le akarnak tolni, de azt gondolom, hogy nem ez az a terep, ahol nevelni kéne a masikat.
Meg kell tanulni ignoralni, nincs mese.
Van sok allatfaj, pl a sporolós 110-es, aki akkor sem lepne oda neki meg a 3 savoson sem a legbelsőbben, ha atomhordozó nehezbombazó szallna le mögötte jelentős sebessegkülönbseggel közelitve.
Tempomat majmok, akiknek mindegy, hogy 3,5 perc egy előzes, jolvanazugy nem nyulok a kis pöcökhöz sem elvből.
Ideges kelet europai, aki pont ugy megy, hogy kenyelmesen gyorshajtson csekkveszely nelkül, de a k.rva anyjat mindenki masnak. Legyen eleg, igy is bűnözök...
Mind a 3 típus lehet tök ok, ha alkalmazkodna kicsit. A kopasz az x5-ben igyis ugyis le fog előzni, a kerdes csak h lesz e kardozas e közben.
Aki meg nagyon szeretne leckeztetni, az elgondolkodhatna azon, hogy ha mas ugyan ezt csinalna a felesegevel, gyerekevel anyjaval apjaval stb....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!