Gondoltad volna?
2020. március 11. és 2022. május 31. között közel egymillió személyautó műszaki vizsgája járt le Magyarországon.
Július 1-től a rendőrök bevonják a lejárt forgalmikat.
Főcím.
Vészhelyzet miatt lehetett lejárt műszakival furikázni, és most is vészhelyzet van, rendeleti kormányzás.
Ha arra gondolsz, hogy a covid miatt lehetett a vizsgáztatást elhalasztani, a járvánnyal kapcsolatos előírásokat (szervizek bezárása) rég visszavonták.
#5 Ahogy felettem írták: nem, nem gondoltuk. Tudtuk. Ezer éve tudvalevő. Mindig is ugattam, hogy aki teheti, az vizsgáztasson, mert kurvára rá fognak baszni, amikor június végén lejár a határidő. Tucatszor le lettem érte pontozva, mondván "felesleges" és hülyeséget beszélek.
Hát tessék. Az elmúlt 2 hétben tele voltunk műszakizni vágyó autókkal és egyszerűen nem tudjuk őket hová tenni. Tegnap már július 10-re is adtunk időpontot, odáig nyúlik a sor. Remélem a sok fillérbaszó balek jól megszívja.
"Nem, a tavalyelőtt márciustól idén májusig lejárt forgalmi engedélyeket nem volták be."
Mert nem jártak le. Meg lett hosszabbítva az érvényességük.
A lejárt forgalmis járműveket előtte/utána is hivatalból kivonják a forgalomból. Ha rendőr ellenőrzi, akkor helyben elveszi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!